Tenise sponsor desteği

Tenise sponsor desteği

Teniste Büyükler Ligi, Kırnı Piliçleri KKTC Tenis Ligi adı altında oynanacak

A+A-

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu, Büyükler Tenis Ligi’nin lansmanını dün federasyonun Atatürk Spor Kompleksi içerisinde yer alan lokalinde gerçekleştirdi. Yapılan açıklamada Büyükler Ligi’nin sponsoru Kırnı Piliçleri oldu. Kadınlarda 7, erkeklerde 5 takımın mücadele edeceği ligin ismi Kırnı Piliçleri KKTC Tenis Ligi oldu.

 

Ratip: “Bireysel sponsorların önemi artıyor”

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Rağıp Ratip yaptığı konuşmada Kırnı Piliçleri Tenis Ligi’nin hafta sonu başlayacağını belirterek, Kıbrıs tenisinin kalkındırılması için özverili bir çalışma içerisine girdiklerini söyledi. “Politik ambargolardan dolayı bireysel sporların önemi daha da artıyor” diyen Ratip, bu yıl ilk kez lige isim sponsorluğunun sağlandığını belirterek destek veren Mustafa Hacıali İşletmeleri’ne teşekkürlerini iletti.

 

Erkoru: “Duygusal ve gurur verici bir olay”

Lansmanda kısa bir konuşma gerçekleştiren Mustafa Hacıali İşletmeleri Genel Müdürü Hüseyin Erkoru, işletme olarak toplumsal katkıyı görev olarak bildiklerini kaydetti. Erkoru “Tenise sponsorluk bizim için duygusal ve gurur verici bir olaydır” dedi.

Bu haber toplam 2297 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.