Suskunluğunu bozdu

Suskunluğunu bozdu

Gol krallığında ilk sırada yer alan Ertaç Taşkıran’ın gol atamadığı haftada, Yenicami’den John bir ay sonra ligde gol attı

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Yenicami’nin golcü oyuncusu John Ebuka Okeye, hafta sonu Binatlı filelerine gönderdiği gollerle ligde 4 maç sonra gol attı.

Ligin ilk yarısında attığı gollerle adından sıkça söz ettiren ve gol krallığında iddialı konumda bulunan John, 18’inci haftada Türk Ocağı’na kaydettiği golün ardından Değirmenlik, Doğan Türk Birliği, G.Birliği ve Dumlupınar karşılaşmalarında gol atma başarısı gösterememişti.

Kupada Cihangir ile oynanan ve 3-2 kaybedilen 2. Tur karşılaşmasında 1 gol atabilen oyuncu, ligdeki gol hasretini geride bıraktığımız hafta sona erdirdi. John ligin 23’üncü haftasında Binatlı filelerine gönderdiği 3 golle gol krallığındaki iddiasını sürdürdü.

 

Ertaç boş geçti

Gol krallığı sıralamasında kaydettiği 28 golle ilk sırada yer alan Türk Ocağı futbolcusu Ertaç Taşkıran ise bu haftayı boş geçti. Takımının ligin ikinci yarısında bu haftaya kadar oynadığı tüm maçlarda gol atma başarısı gösteren ve gol krallığı sıralamasında zirveye yerleşen Ertaç, Küçük Kaymaklı maçında gol atamayarak haftayı boş geçmiş oldu.

 

Birinci Lig’de Yıldız ve Boşnak ilk sırada

K-Pet Birinci Lig Beyaz ve Kırmızı Grup’ta sona gelinirken Ozanköy’den Bekir Yıldız ve Akova’dan İrfan Boşnak gol krallığı sıralamasında ilk sırada yer alıyor. Beyaz Grup’ta son iki haftaya girilirken Bekir Yıldız 17 golle sıralamanın ilk basamağında yer alırken, Lapta’dan Ertuğ Erçin 12 golle ikinci sırada bulunuyor. Kırmızı Grup’ta son haftaya girilirken Akova adına 15 gol kaydeden İrfan Boşnak’ın ardından 12 golle Maraş’tan Süleyman Bayır ve 11 golle Hamitköy’den Özgür Ongun krallıktaki iddialarını sürdürüyorlar.

Bu haber toplam 2319 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.