Oshan: “Çok yoruldum”

Oshan: “Çok yoruldum”

K-Pet Süper Lig’de sezonu ikinci olarak tamamlayan Doğan Türk Birliği’nde 9 yıldır aralıksız sürdürdüğü teknik direktörlük görevinden ayrılma kararı alan Caner Oshan, “Kararımızı kulüp başkanı Bayar Piskobulu’ya ilettim. Ancak kabul etmedi" dedi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’de sezonu ikinci sırada tamamlayan Doğan Türk Birliği’nde Teknik direktör Caner Oshan ve antrenör Afün Girgen, 2016 – 2017 futbol sezonunun bitmesi ile birlikte 9 yıldır aralıksız sürdürdükleri görevlerinden ayrılma kararı aldı. YENİDÜZEN’e konuşan Caner Oshan kararlarını kulüp başkanı Bayar Piskobulu’ya ilettiklerini belirterek, “Başkan kabul etmedi. Son kararı o verecek. Ancak çok yoruldum” ifadelerini kullandı.

 

Piskobulu kabul etmedi

Bir takım projeler çerçevesinde antrenörlük hayatına ara vermeye karar verdiği bilinen Caner Oshan, antrenör Afün Girgen ile birlikte 9 yıl aralıksız görev yaptıkları Doğan Türk Birliği’nde yeni sezon için devam etmeme kararlarını kulüp başkanı Bayar Piskobulu’ya ilettiklerini ancak Piskobulu’nun bu kararı kabul etmediğini söyledi. Lig ikinciliği için verilen Antalya tatilinin tamamlanmasının ardından son kararı Piskobulu’nun vereceğini söyleyen Oshan, “Sezonu bitirdik. 9 sene aralıksız görev yaptık. Başkana kararımı ilettim. O kabul etmedi. Antalya sonrası son kararı verecek” ifadelerini kullandı.

 

Oshan: “Ben değişime gidilmesinin doğru olacağı inancındayım”

“Dokuz sene epey bir emek verdik, gençleri yetiştirdik, bir yere kadar geldik” diyen Caner Oshan, “Artık bundan sonra herkesin beklentileri arttı. Başarı istiyorlar. Ben şu an böyle bir değişime gidilmesinin doğru olacağı inancındayım” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 2390 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.