Önceliği ayrılık

Önceliği ayrılık

Bonservisi GAÜ Çetinkaya’da bulunan tecrübeli oyuncu Serhan Önet, ilk tercihinin kulüpten ayrılmak olduğunu söyledi.

A+A-

Hüseyin Kıral

Geçtiğimiz sezon takımı GAÜ Çetinkaya’da yaşadığı sorunlar nedeni ile devre arasında Küçük Kaymaklı’ya kiralık olarak giden Serhan Önet, kulübü GAÜ Çetinkaya’ya dönmek istemediğini belirtti. Bonservisi sarı kırmızılı ekipte bulunan, son olarak düzenlenen CONIFA Euro 2017’de turnuvanın oyuncusu seçilen Önet, geçmiş sezonda GAÜ Çetinkaya başkanı ve bazı yöneticilerle kendisi açısından olumsuz gelişmeler yaşandığını ve kulübünden ayrılmak durumunda bırakıldığını belirtti. Serhan Önet, “Tüm bunlar yaşandıktan sonra takımın başına Turan Altay’ın gelmesi ile sorunlar bitmiş olduğunu gözlemlemekteyim. Ancak yine de birinci terciğim takımdan ayrılmak” ifadelerini kullandı.

 

Önet: “Kendi kulübümde dahil, hiçbir kulüple resmi olarak görüşmedim”

Sezonun tamamlanması ile birlikte yoğun bir milli maç trafiği yaşadıklarını, şimdilerde ise sadece ailesi ile birlikte vakit geçirdiğinin altını çizen Serhan Önet, “Kendi kulübüm de dahil olmak üzere, hiçbir kulüple resmi olarak görüşmedim” dedi. Sadece kendisini almak isteyen Küçük Kaymaklı kulüp başkanı Hasan Tosunoğlu ve Mağusa Türk Gücü kulüp Başkanı Koral Bozkurt ile bir kez görüştüğünü belirten Önet, “Her iki başkana da hiç pazarlık yapmadan, sadece önce kulübüm GAÜ Çetinkaya ile görüşüp anlaşmaları gerektiğini söyledim” dedi.

 

“GAÜ Çetinkaya yönetimi seni istiyoruz diyerek, bonservis ücreti açıklamıyor”

İlk tercihinin GAÜ Çetinkaya kulübünden ayrılmak istediğinin altını çizen Serhan Önet, Küçük Kaymaklı’nın ve MTG’nin aracılar vasıtası ile kendisini GAÜ Çetinkaya’dan talep ettiklerini, ancak GAÜ Çetinkaya’nın da ısrarla bonservis bedeli açıklamamasının bu belirsizliğin yaşanmasına ve giderek büyümesine neden olduğunu söyledi. Şu ana kadar geleceği ile ilgili olarak sessiz kaldığını, ancak en çok bayramdan sonra kendisini takımında görmek isteyen kulüplerin GAÜ Çetinkaya’dan resmen istemelerini ve bir bedelin ortaya çıkması gerektiğini belirten Önet, “Bu olmadığı takdirde kendi kulübü olan GAÜ Çetinkaya ile masaya oturacağını” söyledi.

Bu haber toplam 2185 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.