Olaylara disiplin sevki

Olaylara disiplin sevki

Doğan Türk Birliği ile Mağusa Türk Gücü arasındaki maçın sonundaki olaylar sonrası dört oyuncu, masör ve iki takım disiplin kuruluna sevk edildi.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 11’inci haftasında Doğan Türk Birliği ile Mağusa Türk Gücü arasında oynanan karşılaşmanın sonunda yaşanan olaylar ile ilgili dört oyuncu ve her iki takım Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

KTFF Soruşturma Mercii tarafından yapılan açıklamada olayların başlamasına sebep olduğu belirtilen Doğan Türk Birliği oyuncusu Emek Kırılmaz’ın yanı sıra rakip takım oyuncusuna darp eyleminden dolayı bir diğer Doğan Türk Birliği oyuncusu Ali Savaşan Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Olaylara müdahil olduğu tespit edilen Mağusa Türk Gücü futbolcuları Ufuk Şimşek, Mehme Gürlü ve masör Oğuzhan Karabulut’un rakip takım oyuncularına yönelik darp eylemlerinden dolayı kurula sevk edildikleri belirtildi. Ayrıca her iki takım da saha olaylarına karıştıkları gerekçesi ile Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

 

U17 Ligi’nde darp olayına disiplin sevki

Merit Alsancak Yeşilova ile Küçük Kaymaklı arasında oynanan U17 Ligi karşılaşmasında gerçekleştirdikleri darp eyleminden dolayı Küçük Kaymaklı futbolcuları Asım Alkan, Hasan Yönlüer, Tuğberk Keskin, Barış Mısırlıoğlu, Asrın Çeribaşı ve Çağdaş Çarık, Merit Alsancak Yeşilova futbolcuları Kaan Erişik, Kemal Mavili ve Reis Papatya Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Ayrıca her iki takım da saha olaylarına karıştıkları gerekçesi ile kurula sevk edildi.

 

Hakemi darp disiplinlik

Maraş GSK ile Bostancı Bağcıl arasında oynanan U21 1. Lig karşılaşmasında Bostancı Bağcıl futbolcusu Muhammet Ali Yeşilyayla, müsabaka hakemine yönelik gerçekleştirdikleri darp eyleminden dolayı Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Bu haber toplam 2146 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.