Ocak, Kızılcahamam’da

Ocak, Kızılcahamam’da

Geçtiğimiz sezonun Kupa Şampiyonu Türk Ocağı, şampiyonluk hedefi ile başladığı yeni sezon hazırlıklarına Ankara Kızılcahamam’da devam ediyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezonun kupa şampiyonu Türk Ocağı, şampiyonluk hedefi ile başladığı yeni sezon hazırlıklarına Ankara, Kızılcahamam’da kamp çalışması ile devam ediyor.

Dün öğle saatlerinde adadan ayrılan TOL kafilesi ilk idmanını yine dün akşam saat 18.00’de takımın teknik direktörü Mehmet Bolkan gözetiminde gerçekleştirdi. Yedi günlük kamp programında çok yoğun bir tempoda çalışacaklarının altını çizen Bolkan, sabah kondisyon ağırlıklı idman yapacaklarını, akşam saatlerinde ise daha çok taktik çalışarak takımı yeni sezona en iyi şekilde hazırlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 

Kafilede Kıbrıslı Rum kaleci Andreou yok

TOL kafilesinde 21 futbolcu, 5 teknik heyet ve iki yönetici ile birlikte 28 kişi bulunuyor. Kıbrıslı Rum file bekçisi Matthaios Andreou’nun daha önce götürüleceği belirtilirken, yaşanan bazı olumsuz durum karşısında Andreou kafilede yer almadı. TOL Teknik direktörü Mehmet Bolkan, Andreou’ya özel program verdiklerini, kendileri Kızılcahamam’da sezon hazırlıklarına devam ederken, Andreou’nun adada çalışmalarını sürdüreceğini söyledi. Bolkan, Bostancı Bağcıl başkanı Hasan Besim ile yapılan görüşmeler neticesinde Justin transferinde sona gelindiğini ve Justin’i de Kızılcahamam kampına götürdüklerini belirtti.

 

“Hedefte şampiyonluk var”

Sezon öncesi bu gibi kampların takımı adına çok önemli olduğunu belirten TOL Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, “Burada çok iyi bir idman ortamı var. Sabah kondisyon, akşam taktiksel olarak takımı hazırlamaya çalışıyoruz. Yönetim bizim her isteğimizi yerine getiriyor, onların ise bizlerden bir tek isteği var o da başarılı olmak” dedi. “Başarı da geçtiğimiz sezon sonunda kazandığımız Kıbrıs Kupası’nın yanına şampiyonluk kupasını koymaktır” açkılaması yapan Bolkan, “Koyduğumuz hedef şampiyonluktur ve bu hedeften asla şaşmayacağız” dedi.

Bu haber toplam 1927 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.