Mormenekşe Süper Lig hedefiyle çalışıyor

Mormenekşe Süper Lig hedefiyle çalışıyor

Birinci Lig ekibi Mormenekşe yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Hüseyin Ay

K-Pet Birinci Lig’de mücadele edecek olan Mormenekşe’de teknik direktör Bülent Aytaç YENİDÜZEN’e yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aytaç, şu ana kadarki sürecin kendileri için çok iyi ilerlediğini söyledi. Çalışmalara erken başladıklarını belirten Aytaç, takımı fiziki açıdan güçlendirmek istediğini ifade etti.

 

Aytaç: “Mormenekşe’yi layık olduğu yerlere taşıyacağız”

Mormenekşe teknik patronu Bülent Aytaç yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgiler verdi. Aytaç; “Çalışmalarımız 21 Haziran’dan bu yana devam ediyor. 21 Haziran – 21 Temmuz arasında salon çalışmalarımız oldu. 21 Temmuz’dan itibaren saha içi çalışmalarını yapıyoruz. Amacımız, fizik yönünden güçlü bir takım olmak ve sezon içerisinde bu yönden sıkıntı yaşamamaktır. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu sezon farklı bir Mormenekşe izlettirip, Mormenekşe’yi layık olduğu yerlere taşıyacağız” dedi.

 

“Yeni transferlere ihtiyacımız var”

Bülent Aytaç, kadroda eksikliklerinin bulunduğunu aktararak, gerek yerli, gerek yabancı transferi konusunda çalışmaların sürdüğünü, kısa süre sonra bu çalışmalarda da sona gelineceğini ifade etti. Bülent Aytaç; “Transfer yapmamız şarttır. Geçtiğimiz akşam yönetimle oturup bu konu üstünde toplantı yaptık. Futbol Federasyonu’nun bu sezon 1 Türkiyeli, 1 de Kıbrıslı Rum oyuncu kontenjanı açması benim kanımca çok iyi bir durumdur. Bu yönde çalışmalarımız devam ediyor. Bir Rum, bir de Türkiyeli oyuncu deneyeceğiz. İhtiyaçlı olduğumuz yerler var, yerli transferde de çalışıyıoruz. Forvet, forvet arkası, kanat oyuncusu ve kaleci arayışlarımız sürüyor. Kısa sürede transferi noktalayıp, yeni sezona daha iyi odaklanacağız” dedi.

 

“Takımı lige iyi bir şekilde hazır edeceğiz”

Hazırlık dönemi hakkında da konuşan Bülent Aytaç; “Şu ana kadar süreç bizim için çok iyi ilerledi. Hazırlık dönemini çok iyi geçiryoruz. Takımı lige iyi bir şekilde hazır edeceğiz. Hazırlık maçlarımız da bu hafta sonundan itibaren başlıyor. Cumartesi günü Hamitköy ile, 11 Ağustos Cuma günü Türk Ocağı ile, 16 Ağustos Çarşamba günü de Gençler Birliği ile bir hazırlık maçımız olacak. 23-28 Ağustos tarihleri arasında İzmit Kartepe’de yurtdışı kampımız olacak” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1643 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.