Mertekçi anısına iki toplumlu maç

Mertekçi anısına iki toplumlu maç

Yalova’nın merhum başkanı anısına Kourion Episkopi, Apollon Episkopi ve Yalova masterleri anı maçında bir araya gelecek.

A+A-

Yalova Spor Kulübü’nün merhum başkanı Tahsin Mertekçi anısına iki toplumlu maç düzenleniyor. Daha önce Kıbrıs’ın güneyinde haziran ayında oynanan anı maçı bu kez Kıbrıs’ın kuzeyinde düzenlenecek. Kulübün tarihinde önemli bir yere sahip olan Mertekçi anısına düzenlenecek olan maçta Kourion Episkopi, Apollon Episkopi ve Yalova’nın masterlerinin yer alacağı anı maçı yarın saat 16.00’da Fikri Karayel Stadı’nda yer alacak. Kulüp tarafından yapılan açıklamada hem merhum başkan Tahsin Merteçi’nin anılacağı, hem de birlik beraberlik vurgusuna değinildi.

 

İlk olarak haziranda oynanmıştı

Yalova’nın merhum başkanı Tahsin Mertekçi anısına daha önce haziran ayında Kıbrıs’ın güneyinde bir anı maçı düzenlenmişti. Mertekçi’nin 1974 öncesi yaşadığı Piskobu’da oynanan karşılaşma dostluk çerçevesinde oynanmış, karşılaşma sonrasında günün anlamına yönelik plaketler takdim edilmiş, birlikte Kıbrıs’ın güneyindeki tarihi yerler gezilmişti. Tahsin Mertekçi 2017 yılının kasım ayında geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirmişti.

Bu haber toplam 1686 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.