Mertdin: “Kazanmak zorundayız”

Mertdin: “Kazanmak zorundayız”

K-Pet Süper Lig’in 13’üncü haftasında Küçük Kaymaklı, Binatlı deplasmanına gidecek

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in 13’üncü haftasında Binatlı deplasmanına gidecek olan Küçük Kaymaklı, bu maç hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Muharrem Mertdin maçın önemine vurgu yaparak kazanmak zorunda olduklarının altını çizdi.

Mertdin: “Kazanmak için elimizden geleni yapacağız”

Küçük Kaymaklı teknik direktörü Muharrem Mertdin, yarın çok zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Deneyimli teknik adam, rakipleri Binatlı’nın son haftalarda önemli galibiyetler aldığını hatırlatarak, Binatlı’nın da bu maçtan 3 puan çıkarmak için mücadele edeceğini ifade etti. Hafta boyunca çalışmaların son derece verimli geçtiğine işaret eden Mertdin, oyuncuların morallerinin çok iyi olduğunu sözlerine ekledi.

“Binatlı deplasmanına eksiksiz gideceğiz”

Maçın hazırlıklarını dün akşamüzeri tamamladıklarını ifade eden Küçük Kaymaklı teknik direktörü Muharrem Mertdin, hafta boyunca çalışmaların verimli geçtiğini söyledi. Eksik veya sakat oyuncularının bulunmadığını aktaran tecrübeli teknik adam, Binatlı deplasmanına tam kadroyla eksiksiz gideceklerini belirtti.

“Binatlı’nın güçlü bir ekip olduğunun bilincindeyiz”

Süper Lig’in 13’üncü haftasında yarın karşılaşacakları rakipleri Binatlı hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, rakiplerinin ligin başında kötü sonuçlar almasına rağmen, son haftalarda çok güzel toparlandığını hatırlattı. Rakiplerinin maçı kazanmak ve galibiyetleri seri haline getirmek isteyeceğine dikkat çeken Muharrem Mertdin, seyir zevki açısından güzel bir maç geçmesini temenni etti. Mertdin, maçın centilmence sonlanmasını da temenni etti.

Bu haber toplam 1665 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.