LuaLua hafta sonu geliyor

LuaLua hafta sonu geliyor

Merit Alsancak Yeşilova teknik patronu Tayfun Kurtaracıoğulları değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Merit Alsancak Yeşilova teknik patronu Tayfun Kurtaracıoğulları YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli teknik adam, yabancı oyuncu Lomana LuaLua’nın hafta sonu adaya geleceğini ifade etti.

 

Kurtaracıoğulları: “Tarih yazmak için yola çıkıyoruz”

A. Yeşilova teknik direktörü Kurtarıcıoğulları, son 2 sezonda yaşadıkları başarıları hatırlatarak, hedeflerinin üst sıralar olduğunu açık bir şekilde dile getirdi. Süper Lig şampiyonluğu yaşamak istediklerini aktaran deneyimli teknik adam, Süper Lig şampiyonluğu yaşamaları halinde çok büyük bir başarıya imza atacaklarını dile getirdi.

 

“Transfer çalışmaları titizlikle devam ediyor”

Tayfun Kurtarıcıoğulları; “Yeni sezonu 17 Temmuz Pazartesi günü açıyoruz. Çok çalışmamız gerekiyor, bunun farkındayız. Başarılı olmak için çok çalışmak da gerekiyor. Yönetimimiz, gerek yerli, gerekse yabancı transfer konusunda titiz bir şekilde çalışıyor. Transferde hata yapmak istemiyoruz. Bu yüzden, bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz. Görüştüğümüz isimler var, kısa zaman içerisinde sonuca ulaşmak istiyoruz” dedi.

 

Lomana LuaLua hafta sonu geliyor

Merit Alsancak Yeşilova teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları’nın verdiği bilgiye göre, daha önce adaya getirilen ve anlaşmaya varılan deneyimli oyuncu Lomana LuaLua hafta sonunda yeniden adaya getiriliyor. Daha önceki demeçlerde de oyuncuyla anlaşmaya varıldığını aktaran Yeşilova yetkilileri, bu kez oyuncuya imza attırmayı planlıyor. Hafta sonunda adaya gelecek tecrübeli oyuncunun 17 Temmuz Pazartesi günü açılacak sezon açılışında sahada olması planlanıyor. Merit Alsancak Yeşilova şu ana kadar Kıbrıslı Türk oyuncu Billy Mehmet’e imza attırdı.

Bu haber toplam 1921 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.