Levent salladı ama yıkamadı: 63-49

Levent salladı ama yıkamadı: 63-49

Basketbol Genç Kızlar Türkiye Birinciliği’nde yer alan Levent Koleji, ilk maçında karşılaştığı Ataşehir Özel Kuzey Anadolu Lisesi’ne 13 sayı farkla 63-49 mağlup oldu.

A+A-

Samsun’da düzenlenen Türkiye Birinciliği’ndeki ilk maçına rakibi karşısında maça iyi başlayan Levent başa baş mücadele sonunda ilk periyodu 16-16 tamamladı. İkinci periyotta rakibin 14-11 üstünlüğü sonrası Kuzey Lisesi 30-27’lik skorla devreyi tamamladı. Üçüncü periyotta maça tutuk başlayan Levent, rakibinin farkı açmasına engel olamazken bu periyot 50-37 Kuzey Lisesi üstünlüğünde tamamlandı. Son periyotta Levent ilk iki periyotta olduğu gibi başa baş bir mücadele sergilemesine rağmen aradaki farkı eritemedi ve maç 63-49 rakibin lehine sonuçlandı.

 

Yarın rakip Düzce

İlk maçında İstanbul bölgesi üçüncüsü olan Kuzey Anadolu Lisesi karşısında başa baş bir mücadele sergileyen Levent Koleji, ikili mücadeleye müsamaha tanınması sonrasında özellikle üçüncü periyotta rakibinin sert oyunu karşısında olumsuz etkilendi. Bunun neticesinde de oyunu domine etmekte zorlandı. Levent Koleji organizasyonun ikinci gününde yarın Özel Düzce Kültür Anadolu Lisesi ile karşılaşacak. Maç ülkemiz saati ile 14.00’te oynanacak.

Bu haber toplam 1467 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.