Lefke kupayı düşünüyor

Lefke kupayı düşünüyor

Süper lig takımlarından Lefke ikinci yarısında başlayacak olan ligde kendine iyi bir yer yakalayıp, kupayı Lefke’ye götürmenin hesaplarını yapıyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in ilk yarısında özellikle kendi evinde oynadığı karşılaşmalarda başarısız sonuçlar elde eden Lefke, ikinci yarı hazırlıklarını kendini daha yukarılara taşımak için sürdürüyor. İlk yarıyı 22 puanla 10. sırada tamamlayan Lefke’de hedef ikinci yarı özellikle kendi evinde maç kaybetmemek olduğu belirtilirken, deplasmanlarda da alınacak başarılı sonuçlarla ilk beşin içinde yer alarak, gerçek hedef olan Kıbrıs Kupası’na ağırlık vermek istiyor. Konu ile ilgili olarak konuşan Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel, “İlk devrede kadronun darlığı nedeni ile zaman zaman sakat veya cezalı oyuncuların fazlalığından dolayı kadro kurmakta zorlandık. Ancak ilk devrenin tamamlanması ile birlikte Ali ve Yusuf Özbahar kardeşleri kadromuza katarak ilk yarıda yaşadığımız kadro yetersizliği problemini ortadan kaldırmayı planlıyorduk, ancak genç oyuncumuz Rahmi Çelik’in takımdan ayrılma isteği bizleri üzdü” dedi.

 

Karayel: “Rahmi idmanlara çıkmamakla kendine zarar veriyor”

Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel, “Genç oyuncu Rahmi Çelik’i Binatlı, Merit Alsancak Yeşilova, Yenicami ve Çetinkaya’nın kadrolarına dahil etmek için yönetim ile görüştüklerini biliyorum, ancak Rahmi şuan Lefke’nin bonservisli oyuncusu ve takımla birlikte idmanlara katılıp kendini her duruma hazırlamak zorundadır” dedi. Deniz Kibar’ın ayrılma talebine karşılık, Türk Ocağı’ndan Özbahar kardeşleri takıma transfer yaptıklarını belirten İltaç Karayel, Rahmi Çelik dışında tüm oyuncularla hemen hemen her gün ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştıklarını ve yerli oyuncu transferini kapattıklarını, ancak yabancı oyuncu arayışlarının devam ettiğini söyledi.

 

“Üçüncü kez kupayı Lefke’ye getireceğiz”

“1972’de Baf Ülkü Yurdu’nu, 2014’de de Yenicami’yi mağlup ederek Lefke’ye getirdiğimiz kupayı üçüncü kez getirmek istiyoruz” açıklaması yapan Lefke Teknik Direktörü İltaç Karayel, “Tabii ki önce ligde kendimize iyi bir yer edinip, kupayı kazanmak için çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi. Lefke takım kadrosunun bunu yapacak güçte olduğunun altını çizen İltaç Karayel, “Takım oyuncularımda buna yürekten inanıyor” dedi.

Bu haber toplam 1586 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.