Lefke kolları erken sıvadı

Lefke kolları erken sıvadı

Lefke Türk Spor Kulübü’nde 2017 – 2018 sezonu öncesi çalışmalar başladı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Lefke yeni sezon için kolları erken sıvadı. Menekşe beyazlılar sezonun bitmesi ile ameliyat olan, sakatlıkları bulunan ve rehabilitasyon süreci devam eden oyuncuların yanı sıra geride bıraktığımız sezon forma şansı bulan genç oyuncularla birlikte 16 Ağustos Stadı’nda çalışmalara başladı.

 

Ameliyat olan oyuncular hazırlanacak

Hafta başında Dr. Salih Gökeren başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ilk iş olarak 2016 – 2017 sezonunun son 6 haftasında takımın başında yer alan Teknik Direktör Haldun Oktay ile anlaşma sağladı. Haldun Oktay da yeni sezonun hazırlıkları kapsamında çalışmalara erken start verdi. Bu bağlamda geçtiğimiz sezon bitmeden ameliyat olan Rahmi Çelik, Ali Avcı ve Arif Solkanat ile iki yıl önce ameliyat olan Aziz Sakallı ve sakatlığı bulunan bir diğer genç oyuncu Yılmaz Şipal için özel bir antrenman programı hazırladı. Doktorların verdiği programlar çerçevesinde sakat oyuncuların rehabilitasyon sürecini hızlandırmayı planlayan Oktay, bu oyuncuları dengeli bir şekilde sezona ve sezon açılışına yetiştirmeyi amaçlıyor.

 

Gençlere yakından ilgi

Geçtiğimiz sezon forma şansı bulan genç oyuncular da erken çalışma programı içerisinde yer alıyor. Batılay Uskuri, Berk Öreç, Mehmet Volkan ve bu oyuncuların yanı sıra A takım kadrosunda bulunan Zekai Serdar, Mehmet Toros, Semih Ünaldı ve Cemal Cemsal da söz konusu çalışmalara dahil edildi. Özellikle genç oyuncularla yakından ilgilenecek olan Lefke, sezonun ölü kısmında bu oyuncularla daha çok vakit geçirerek, özel yaşamlarını düzene sokmayı ve A takımın bir parçası olduklarını hissettirmeyi planlıyor.

 

Sezon açılışı Temmuz’un ikinci haftasında

Yeni sezon hazırlıklarını resmi olarak Temmuz ayının ikinci haftasında başlatmayı düşünen Lefke’de Teknik Direktör Haldun Oktay, oyuncu grubu ile Lefke Avrupa Üniversitesi’nin spor salonunda ve fitness salonunda da çalışmalar yapacak.

Bu haber toplam 3059 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.