Krallık mücadelesi

Krallık mücadelesi

CONIFA Euro 2017’de grup maçlarının ardından gol krallığında ilk sırada iki isim bulunuyor

A+A-

CONIFA Euro 2017’de A ve B Grupları’nda toplam 12 karşılaşma oynandı. Bu karşılaşmalarda takımlar filelere 34 gol gönderirken maç başına gol ortalaması 2,8 oldu. Grup aşamasında en fazla golü atan takım Kuzey Kıbrıs Milli Takımı oldu. Milliler rakip fileleri 9 kez havalandırırken kalesinde gol görmedi. En az gol atan takımlar ise 1 golle Felvidek ve 2 golle Güney Osetya oldu.

Gol krallığı sıralamasında ise Kuzey Kıbrıs Milli Takımı’ndan Ertaç Taşkıran ile Sekelistan’dan Barna Bajko ilk sırada yer alıyor. Grubun ikinci maçında Güney Osetya filelerine 3 gol gönderen Ertaç ile son grup maçında Ellan Vannin’e karşı 3 gol kaydeden Barna Bajko sıralamanın ilk basamağında yer alıyorlar.

 

3 Gol

Ertaç Taşkıran (Kuzey Kıbrıs), Barna Bajko (Sekelistan)

 

2 Gol

Mustafa Yaşınses (Kuzey Kıbrıs), İbrahim Çıdamlı (Kuzey Kıbrıs), Andrea Rota (Padanya), Anatolii Semenov (Abhazya), Cairan Mcnulty (Ellan Vannin)

 

1 Gol

Krizan (Felvidek), Dimitrii Kortova, Ruslan Shoniya (Abhazya), Soslanbeg Dzagoev (G. Osetya), Laszlo Szocs (Sekelistan), Chris Bass (Ellan Vannin), Halil Turan (Kuzey Kıbrıs), Uğur Gök (Kuzey Kıbrıs), Soslan Kochiev (G. Osetya), Mile Krisztian (Karpatalya), Baksa Zoltan (Karpatalya), Marton (Karpatalya), Kesz Tibor (Karpatalya), Attila Csürös (Sekelistan), William Rosset (Padanya), Robert (Karpatalya), Roman (Karpatalya)

Bu haber toplam 2447 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.