Konyaspor’dan Anorthosis’e

Konyaspor’dan Anorthosis’e

Kıbrıslı Türk futbolcular izolasyonlar altında eziledursun, Türkiye ile Kıbrıs’ın güneyi arasındaki oyuncu alışverişi sürüyor

A+A-

Güney Kıbrıs 1.Ligi’nde mücadele eden Anorthosis Famagusta iki transfer yaptı. Ekip Bulgar savunma oyuncusu İvan Bandalovski ve son olarak Konyaspor’da forma giyen Fildişi Sahilli oyuncu İbrahim Sissoko ile sözleşme imzaladı.

Savunmanın ortasında ve beklerde forma giyebilen Bandalovski Bulgaristan Milli Takımı’nın yanı sıra CSKA Sofia, Vereyya Litex, Lokomotif Sofia ve Partizan gibi ekiplerin formasını giydi. 19 kez Bulgaristan Milli Takımı’nın formasını da giyen Bandalovski, Kıbrıs Cumhuriyeti Milli Takımı karşısında da iki maça çıktı. Bu maçların birinde Bulgaristan galip gelirken, birini de Kıbrıs Cumhuriyeti kazandı.

Güney ekibi ayrıca son olarak Konyaspor forması giyen İbrahim Sissoko ile de sözleşme imzaladı. Boşta bulunan oyuncu ile her konuda anlaşan mavi beyazlı ekip oyuncuya resmi imzayı attıracak. Daha önce Türkiye’de Eskişehirspor forması da giyen Fildişi Sahilli oyuncu, Wolfsburg, Panathinaikos, Deportivo La Coruna ve St. Etienne formaları da giydi.

Bu haber toplam 2487 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.