“Kazanmak için her şeyi yapacağız”

“Kazanmak için her şeyi yapacağız”

Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu, Küçük Kaymaklı maçında sadece galibiyeti düşündüklerini söyledi.

A+A-

Yalova’nın teknik direktörü Derviş Kolcu, zorlu Küçük Kaymaklı maçı öncesinde YENİDÜZEN’e düşüncelerini aktardı. Genç teknik adam, son haftalardaki gösterdikleri performansa vurgu yaparak, iki ekibin de kazanmak için varlığını yoğunu ortaya koyacağını belirtti.

 

Kolcu: “Şanssız olmamıza rağmen iyi sonuç aldık”

Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu, geçtiğimiz hafta oynadıkları Merit Alsancak Yeşilova deplasmanında yaşadıkları şanssızlıklara rağmen iyi bir sonuç aldıklarını ifade etti. Kolcu; “Geçtiğimiz hafta Yeşilova’ya konuk olduk. Özellikle maçın ilk yarısında yaşadığımız talihsizlikler sayesinde rakibimiz bize baskı yaptı. İkinci yarıda üzeremizdeki ölü toprağını attık ve maçın sonlarına doğru biz daha baskılı bir oyun sergiledik ancak, beklenen galibiyet golünü bulamadık. Yeşilova maçının zor geçeceğini biliyorduk çünkü karşımızda daha galibiyet almayan bir takım vardı. 2 hafta öncesine kadar biz de o durumdaydık ve o psikolojinin nasıl olduğunu biliyorduk. Yaşadığımız şanssızlıklara rağmen, iyi bir ekibe karşı iyi bir sonuç aldık” dedi.

 

“Yaptığımız tüm çalışmalarda galibiyeti hesapladık”

Derviş Kolcu; “Yarın ligin en önemli maçlarından birine çıkıyoruz. Küçük Kaymaklı, bu sezona önemli hedeflerle başladı. Puan kaybetmek istemiyorlar. Biz de son haftalarda yakaladığımız çıkışı sürdürmek istiyoruz. Bundan önceki maçlarımız gibi bu maç da çok zor geçecek. Hafta boyunca yaptığımız tüm çalışmalarda galibiyeti hesapladık. Bu karşılaşmadan kesinlikle kaybetmek istemiyoruz. Yeşilova maçında sakatlanan yabancı oyuncumuz JayJay’in durumu yarın belli olacak” şeklinde konuştu.

 

Yalova son haftalarda dikkat çekiyor

Ligdeki ilk galibiyetini 4’üncü haftada GAÜ Çetinkaya’ya karşı alan Yalova, ligde oynadığı son iki karşılaşmada hem oynadığı oyun, hem de gol konusunda dikkat çekiyor. GAÜ Çetinkaya maçını 5-1 kazanan Yalova, geçtiğimiz haftada Merit Alsancak Yeşilova ile 1-1 berabere kalmıştı. Son 2 haftada 6 gol atan sarı lacivertli ekip, kalesinde 2 gol gördü.

Bu haber toplam 1784 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.