Kaymaklı’da oyuncular antrenmanda

Kaymaklı’da oyuncular antrenmanda

Boykot kararı alan K.Kaymaklı oyuncuları ligin devre arasında sorunlara kalıcı çözüm bulunacağı sözü verilerek ikna edildi.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı’da futbolcuların antrenman ve maçları boykot kararı bir süreliğine askıya alındı. Hüseyin Adal, Yağış Gençay ve Celal Habeşoğlu dışındaki oyuncular mevcut sorunların devre arasında kalıcı olarak çözüme kavuşturulacağı sözü ile ikna edilerek antrenmana çıkarıldı.

Küçük Kaymaklı’da oyuncular hafta başında yönetimin ilgisizliği, beş ayda iki maaş almaları gerekçe göstererek antrenman ve maçları boykot kararı almıştı. Yapılan görüşmeler sonrasında boykot bir süreliğine askıya alındı, bazı oyuncular dışında takımda yer alan futbolcular gerçekleştirilen antrenmana katıldı.

 

Adal, Yağış ve Celal dışındaki oyuncular katıldı

Yeşil siyahlı ekipte takım kaptanı Hüseyin Adal, Yağış Gençay ve Celal Habeşoğlu dışında kalan oyuncular ikna edilerek antrenmana çıkarıldı. Antrenör Mehmet Aşık gözetiminde cumartesi oynanacak olan Mağusa Türk Gücü maçına hazırlanan Küçük Kaymaklı oyuncuları ikna edilerek yaşanan sorunların devre arasında kalıcı olarak çözüme kavuşturulma sözü ile çalışmaya dahil edildi.

Yurt dışında bulunan Taner Bingöllü ile dönüşte konuşulacağı öğrenilirken, çalışmada mazereti bulunan Osman Şanverdi yer almadı.

Bu haber toplam 1959 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.