Kaymaklı çözüm peşinde

Kaymaklı çözüm peşinde

Birçok takımın geçtiğimiz hafta başladığı ikinci devre hazırlıklarına Küçük Kaymaklı dün başlayabildi.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in ilk yarısında sıkıntılı günler geçiren ve devreyi 13 puanla 13’üncü sırada tamamlayabilen Küçük Kaymaklı ikinci yarı hazırlıklarına başladı. Birçok takımın geçtiğimiz hafta başladığı ikinci yarı hazırlıklarına yeşil siyahlılar dün başlayabildi.

Küçük Kaymaklı’da rahatsızlığı bulunan ve tedavisi devam eden başkan Ahmet Dirgen iyileşene kadar Ahmet Ulubay Genel Koordinatör olarak görev yapacak.

 

Bozalp: “Kulübü yalnız bırakmayacağız”

Galip Bozalp başkanlığında toplanan Başkanlar Kurulu, mevcut yönetime koordinatör olarak eski başkan Ahmet Ulubay’ı görevlendirirken, Ulubay’da yaptığı açıklamada “Bu kulüp hepimizin, geç kalınmış gibi görünse de henüz herşey bitmemiştir ve şimdi birlik olma zamanıdır” dedi. Başkanlar Kurulu adına Galip Bozalp ise geçmişte olduğu gibi yine kulübü ve takımı yalnız bırakmayacağız” dedi.

 

kaymaks-2.jpg

 

Kolcu ile prensipte anlaşıldı, oyuncular affedildi

Teknik direktör Derviş Kolcu ile prensipte anlaşman yönetim bugün son kararını verecek.

Daha önce kadro dışı bırakılan tüm sporcuların affedildiği, onlarında takımla birlikte idmanlara inmeleri için çağrı yapıldığını ve son kararı yeni teknik direktör Derviş Kolcu ile yapılan görüşme sonrası karar verileceği belirtildi.

Bu haber toplam 1836 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.