“Kampa kadar ideal kadroyu kuracağız”

“Kampa kadar ideal kadroyu kuracağız”

Geçtiğimiz sezon yakalanan başarıyı, yeni sezonda da tekrarlamak isteyen Yalova çalışmalarını Dipkarpaz’da sürdürüyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezonun flaş takımlarından olan ve Kıbrıs Kupası’nda final oynayan Yalova, yeni sezon hazırlıklarını Dipkarpaz’da sürdürüyor. Yeni sezonda da geçtiğimiz sezon yakalanan başarıyı tekrarlamak hedefinde olduklarının altını çizen Yalova Teknik Direktörü Derviş Kolcu yaptığı açıklamada, “Tek hedefimiz var, başarı olarak geçtiğimiz sezonun altına düşmemek” dedi. Dipkarpaz Belediyesi ve Dipkarpaz kulüp başkanı Kerem Sünmez’in katkıları ile gerçekleşen kaptan çok iyi çalışarak ayrılacaklarını belirten Derviş Kolcu, buradaki belediye tesislerinde konakladıklarını, çim zeminli sahada arzuladığı tüm idmanları yaptıklarını, bunun yanında yeni yeni dostluklar kazandıklarını söyledi.

 

Kolcu: “26 Ağustos’a kadar ideal kadroyu kuracağız”

Yeni sezon hazırlıklarına Dipkarpaz’da devam eden Yalova’da teknik direktör Derviş Kolcu “Öncelikli hedef 26 – 31 Ağustos tarihleri arasında Kartepe’de gerçekleşecek olan kampa kadar ideal kadronun kurulmasıdır” dedi. “Bu nedenle öncelikle yerli oyuncu transferinde elimizi çabuk tutarak Gönyeli’den Ulaş Candalal’ı bonservisli, Tufan Gençay ve Veli Avcı’yı da ödünç olarak kadronuza kattık” diyen Kolcu, “Şimdi hedefte yine Gönyeli’den Reşat Nazlı ile Küçük Kaymaklı’dan eski futbolcumuz olan Azat Tip’e de talibiz” açıklamasını yaparken, “Yabancı oyuncu konusunda ise henüz zamanımız var” dedi.

 

“Yabancı için zamanımız var”

Yeni sezonda konum olarak, geçtiğimiz sezondan daha başarılı bir yer olarak hedefleyen Yalova’da teknik direktör Derviş Kolcu, “Yabancı oyuncuda daha zamanımız var, bu nedenle aradığımız nitelikte oyuncu bulmak için 7-8 tane oyuncu deneyeceğiz” dedi. Kolcu, “Takımın yerli oyuncularla iskeletini hemen hemen kurduk ve çok iyi çalışıyoruz. Tek eksiğimiz bir oyun kurucu ile  gol yollarında etkili iki isim. Bu isimleri de 26 Ağustos’a kadar belirleyip takımı şekillendirip lige o şekilde girmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1829 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.