Kahraman’dan huzur vurgusu

Kahraman’dan huzur vurgusu

Yeni sezon hazırlıklarının beşinci haftasını geride bırakan Cihangir, hafta başında Girne’de 5 günlük bir kamp çalışması yapacak.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Yeni sezon hazırlıklarının beşinci haftasını geride bırakan Cihangir, hafta başında Girne’de 5 günlük bir kamp çalışması yapacak. Takımın şu anda geldiği noktadan memnun olan Teknik Direktör Kılıçali Kahraman, daha alacakları çok yol olduğunu söyledi. Kahraman takımda herkesin huzurlu olduğuna vurgu yaparken, oyuncuların kaynaşması için antrenmanların yanı sıra sosyal etkinlikler de planladıklarını belirtti.

 

Hafta başında Girne’de kamp

Çalışmalarda beşinci haftayı geride bıraktıklarını ve hafta başında Girne’de 5 günlük kamp yapacaklarını belirten Cihangir Teknik Direktörü Kılıçali Kahraman, “Kulübün bize sağladığı imkanlardan memnunuz. Takımın bugün itibarı ile geldiği noktada arzuladığımız seviyede. Ancak daha alcak çok yolumuz var” dedi.

 

Kahraman: “Yabancı arayışlarımız sürüyor”

Yabancı oyuncu konusunda da açıklamalarda bulunan Kahraman, bir süre önce takıma dahil olan Kalifa’nın büyük oranda kendileri ile birlikte kalacağını belirtti. “En iyisini bulmak için arayışlarımız” sürüyor diyen Kahraman, daha önce Lefke’den biline Ozotite Smart’ın denendiğini, yabancı arayışının devam ettiğini, henüz karar vermediklerini dile getirdi.

 

“Takımda herkes huzurlu”

Takımdaki oyuncuların huzurlu olduğunu belirten Kahraman, “Yönetim ve başkan ile uyumlu bir çalışma temposu içerisindeyiz. Herkes burada huzurlu. Oyuncular antrenmanlardan mutlu ayrılıyor” dedi. Kamptan sonra oyun planlarının biraz daha şekilleneceğini söyleyen Kahraman, “Faydalı olması için antrenmanların yanında birkaç sosyal etkinlik planlıyoruz. Takım bütünlüğü ve arkadaşlığın ön plana çıkmasını amaçlıyoruz” dedi.

 

“Öncelikli hedef iyi futbol”

Henüz oyun temposunu ve kalitelerini ortaya çıkaracak adımlar atmadıklarını söyleyen Kahraman, “Henüz hedef belirlemedik ama geçtiğimiz yıl Kupa’da çeyrek final oynayan bir Cihangir var. Neden daha yukarıs olmasın? Ya da ligde geçtiğimiz yıldan daha yukarılarda neden olmayalım? Öncelikli hedefimiz iyi futbol oynayan, koşan, mücadele eden bir Cihangir” şeklinde konuştu.

 

Duelloda kazanan Cihangir

Öte yandan Cihangir ile Mağusa Türk Gücü önceki gün hazırlık maçı kapsamında karşı karşıya geldi. Cihangir Stadı’nda oynanan ve toplam 7 golün atıldığı karşılaşmayı 4-3’lük skorla Cihangir kazandı. Cihangir’in galibiyet sayıları Ali Öztürk, Kalifa (2) ve Lefke’den tanıdığımız Smart’tan geldi. Mağusa Türk Gücü’nün bu maçtaki sayılarını Halil Turan, Arif Uysal ve penaltıdan Yasin Kurt filelerle buluşturdu

Bu haber toplam 1927 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.