Kadınlardan güzel dayanışma

Kadınlardan güzel dayanışma

Doğan Türk Birliği ve Türk Ocağı kulübünün kadınları, Onkoloji Hastanesi ile Karaoğlanoğlu İlkokulu’na katkı sağlamak amacı ile karşılaşacak

A+A-

Girne Mete Adanır Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak olan ‘Kadınlar Maçı’ için stat kapıları saat 14.30’da açılacak. Stat içerisinde çeşitli aktivitelerin yanı sıra, tüm geliri Onkoloji Hastanesi ile Karaoğlanoğlu İlkokulu’na kalacak şekilde kermes düzenlenecek

 

Hüseyin KIRAL

Ülkemizin iki köklü takımlarından olan Doğan Türk Birliği ve Türk Ocağı Spor Kulübü amaör kadın futbolcuları, örnek bir sosyal sorumluluk etkinliği ile ‘Kadınlar Maçı’ adı altında Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi’ne infüzyon pompası alımı ile Karaoğlanoğlu İlkokulu spor faaliyet alanlarının yenilenmesi için sahaya çıkıyorlar. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na denk gelen bu günde ayaklarına krampon giyerek Girne Mete Adanır Stadı’nda sahaya çıkacak olan DTB ile TOL kadın futbol takımları saat 16.00’da karşı karşıya gelecek.

Onkoloji Hastanesi ve Karaoğlanoğlu İlkokulu’na yardım

Birçok zengin programın da dahil edildiği etkinlikten elde edilecek gelir ile Dr.Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Onkoloji Servisi’ne infüzyon pompası makineleri alımı ve Karaoğlanoğlu İlkokulu spor faaliyet alanlarının yenilenmesi için kullanılacak.

 

Bugün maç, yarın Leymosun gezisi

Girne Mete Adanır Stadı’nın saat 14.30’da kapılarının açılması ile başlayacak olan etkinlikte önce stat girişinde kermes yapılacak, ardından açılış konuşmaları ve DTB – TOL kadın futbol takımları ile çocukların resmi geçit töreni ve saat 16.00’da 20’şer dakikadan iki devre futbol karşılaşması yer alacak. İki kulübün kadınları öncesine Magarına Bulli Restoran’da maç yemeği, sonrasında ise kulüp yetkilileri ile birlikte Altınkoy Restoran’da dayanışma yemeği yenilecek. Etkinlikler kapsamında yarın Leymosun Gezisi gerçekleşecek.

Bu haber toplam 1827 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.