Kadınlarda kritik maç

Kadınlarda kritik maç

Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Kadınlar Final Serisi’nde 3’üncü maç bu akşam oynanıyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Kadınlar Final Serisi üçüncü maçı bu akşam RA 25 Spor Salonu’nda oynanıyor. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Gönyeli kazandığı taktirde seriyi 3-0 getirerek şampiyonluğunu ilan edecek. Karşılaşmayı YDÜ’nün kazandığı takdirde ise seride en az bir maç daha oynanacak.

 

Şampiyon belli olabilir

Büyük Kadınlar Final Serisi’nde ilk maçı 53-46, ikinci maçı ise 52-42 yenen ve seriyi 2-0’a getiren Gönyeli’de hedef bu akşamki maçı kazanarak şampiyonluğu ilan etmek. Seride 2-0 önde olan kırmızı beyazlılar, RA 25 Spor Salonu’ndaki maça galibiyet için çıkacak. Bu akşamki maçı Yakın Doğu Üniversitesi’nin kazandığı durumda ise seri 2-1’e gelecek ve önümüzdeki günlerde RA 25 Spor Salonu’nda bir maç daha yapılacak.

 

Havva Arabacıoğlu kalitesini konuşturdu

Serinin ilk karşılaşmasında takımının kaydettiği 56 sayının 32’sini atan Havva Arabacıoğlu serideki hem ilk galibiyete önemli katkıda bulunmuş, hem de maçın en çok sayı kaydeden oyuncusu olarak dikkat çekmişti. Serinin ikinci maçında da 12 sayı kaydeden Havva, maçın en skorer oyuncusu olamasa da 12 sayıyla yine takımının en fazla sayı üreten oyuncusu olmuştu. Serinin ikinci maçında 16 sayı kaydeden YDÜ oyuncusu Ayça Vural, maçın en skorer oyuncusu olmuştu. 

Bu haber toplam 1886 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.