İstikamet Londra

İstikamet Londra

Kuzey Kıbrıs A Milli Futbol Takımı, Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Karması ile maç yapmak üzere bugün Londra’ya gidiyor

A+A-

Kuzey Kıbrıs A Milli Futbol Takımı, bugün sabah saatlerinde İngiltere’ye hareket edecek. Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu tarafından oluşturulacak olan karma ile bir hazırlık maçı yapacak olan Milliler, Salı günü adaya dönecek.

Bu yıl 4-11 Haziran tarihlerinde düzenlenecek olan CONIFA Euro 2017’ye ev sahipliği yapacak olan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu tarafından oluşturulan ve bir süredir hazırlıklarını sürdüren Kuzey Kıbrıs A Milli Futbol Takımı, bugün sabah saatlerinde Ercan Havaalanı’ndan Londra’ya hareket edecek.

Dün sabah Atatürk Stadı’nda son çalışmasını gerçekleştiren Milli Takım, Cumartesi günü tek idman yaptıktan sonra Pazar günü Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu Karması ile bir hazırlık maçı oynayacak. Pazartesi gününü boş geçirecek olan Milliler, Salı günü adaya döndükten sonra Çarşamba gününü izinli geçirerek çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek.

 

Sertoğlu’ndan final vurgusu

Kuzey Kıbrıs A Milli Futbol Takımı’nın gerçekleştirdiği son çalışmayı KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu da takip etti. Sertoğlu antrenmanın başında oyunculara yönelik yaptığı konuşmada CONIFA Euro 2017’de final oynamanın önemine vurgu yaptı. Daha önce yapılan ELF Kupası’ndan ayrı olarak ülkemizde büyük bir organizasyon yapılacağının altını çizen Sertoğlu, organizasyonun tanıtımı ile ilgili ilerleyen günlerde çalışmaların artacağını kaydetti. “Statlara bütün ülkeyi getirmemiz lazım” diyen Sertoğlu, “Gençliği statlara getirmemiz lazım. Bu turnuvada final oynamamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2231 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.