“İpler bizim elimizde değil”

“İpler bizim elimizde değil”

Yalova, Play-out son maçında rakibi Gençlik Gücü’nü mağlup ederek ligden düşmemek için Mağusa’dan gelecek olan haberi bekleyecek

A+A-

Yalova Teknik Direktörü Erhan Arıtan, “Gençler Birliği karşısında yaptığımız hatalardan dolayı sahadan berabere ayrıldık. Şimdi ise Gençler Birliği’nin, Mağusa Türk Gücü ile yapacağı maçın sonucuna göre, bizimde galip gelmemiz, durumumuzu belli edecek”

Hüseyin KIRAL

Süper Ligin tamamlanması ile birlikte Birinci Lig’e düşen Ozanköy ve Yeni Boğaziçi’nin ardından lige veda edecek son Play-out üçüncü maçlarının ardından belli olabilir. Play out son maçlarında bugün Yalova ile Gençlik Gücü, Gençler Birliği ile Mağusa Türk Gücü karşı karşıya gelecek. Gençler Birliği’nin, MTG karşısında alacağı bir puan, Yalova – Gençlik Gücü maçının sonucuna bakılmaksızın Yalova’nın Birinci Lig’e düşecek üçüncü takım olduğunu ilan etmiş olacak. Yalova’nın şansını devam ettirebilmesi için G.Gücü’nü mağlup etmesi, G.Birliği’nin de mağlup olması gerekiyor. Bu sonuçla iki takım kendi aralarında final maçına çıkacak. Bu durum karşısında açıklama yapan Yalova Teknik Direktörü Erhan Arıtan, “İpler bizim elimizde değil” dedi.

 

Arıtan: “Henüz ümitlerimizi yitirmedik”

Yalova’da gelinen nokta pek iç açısı olmasa da, Yalova Teknik Direktörü Erhan Arıtan, “Henüz daha ümitlerimizi yitirmedik” dedi.  Arıtan, Gençlik Gücü’nü mağlup edeceklerini ancak, akıbetlerinin sonucunu Mağusa Dr. Küçük Stadı’ndan gelecek olan haberin belirleyeceğini söyledi. Arıtan, Gençler Birliği’nin, Mağusa Türk Gücü karşısında alacağı bir beraberlik, Yalova’nın Birinci Lig’e düşecek üçüncü takım olacağını söylerken “Bu nedenle ipleri bizim elimizde değil. Önce biz galip geleceğiz ve gelecek olan haberi bekleyeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 1973 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.