“Hedefimiz hep önümüzdeki maç”

“Hedefimiz hep önümüzdeki maç”

Bugün Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak olan Çetinkaya’da Teknik Direktör Hakan Sermaye uzun hedef koymadıklarını, hep bir sonraki maçı düşündüklerini vurguladı.

A+A-

K-Pet Süper Lig’in ilk haftasında konuk ettiği Baf Ülkü Yurdu’nu tek golle mağlup ederek sezona 3 puanla başlayan Çetinkaya, bu akşam ligin şampiyonluk adaylarından Mağusa Türk Gücü’ne konuk olacak. Dr. Fazıl Küçük Stadı’ndaki mücadele öncesinde Yenidüzen’e konuşan Çetinkaya Teknik Direktörü Hakan Sermaye, “Her zaman söylediğim gibi, uzun hedef koymuyorum. Hedefimiz hep önümüzdeki maç. Mağusa’ya puan veya puanlar için gideceğiz” dedi.

 

Sermaye: “İlk haftalarda oyundan çok 3 puan önemli”

Ligin ilk haftasında oynadıkları Baf Ülkü Yurdu maçını değerlendiren Sermaye, “İlk haftada futboldan çok daha önemli olan 3 puandı” dedi. Sahadaki mücadeleden memnun olduğunu, taktiksel bazda eksiklerinin mevcut olduğunu belirten Sermaye, “Hazırlık dönemimiz zor geçti. Kısa sürede önemli yol aldık. Bunda yönetimin de katkısı var. Yaptığımız transferlerin nokta transfer olmasına ayret gösterdik. Lige de 3 puanla başladık” ifadelerini kullandı.

 

“Bizim adımız Çetinkaya”

Bugün Mağusa Türk Gücü ile oynayacakları maç ile ilgili de konuşan Sermaye, “Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacağız. Onların sezona nasıl girdiklerini, sezon öncesi nasıl hazırlandıklarını, bütçelerini ve kadrolarını görüyoruz. Ben her zaman söylediğim gibi uzun hedef koymuyorum. Hedefimiz bir sonraki maçtır her zaman. Bizim adımız Çetinkaya. Puan veya puanlar için Mağusa’ya gideceğiz” açıklamasını yaptı. Sermaye sakatlığı bulunan Abbas’ın durumunun maç saatinde belli olacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1514 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.