“Gönül birliği sürecek”

“Gönül birliği sürecek”

Çetinkaya camiasını temsil eden bir heyet, üç yıllık iş birliği yaptıkları GAÜ’yü ziyaret etti.

A+A-

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve Çetinkaya Türk Spor Kulübü arasında isim işbirliğinin sona ermesinin ardından, Çetinkaya camiasını temsil eden bir heyet, GAÜ Kurucu Rektörü ve GAÜ Çetinkaya Onursal Başkanı Serhat Akpınar’a ziyaret gerçekleştirdi.

GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar’a gerçekleştirilen ziyarette, KAÜ Mütevelli Heyeti Başkan Vekili ve GAÜ Çetinkaya Başkanı Doç. Dr. Asım Vehbi’de hazır bulunurken, ziyarete, Çetinkaya Başkan Vekili Hasan Hıdıroğlu, Çetinkaya Divan Başkanı Dr. Bülent Dizdarlı ve Futbol Şubesi’nden Erhan Soykut katıldı. 3 yıldır devam eden işbriliğinin sona ermesi ve yeni dönemde, iki kurum arasında yapılabilecek işbirliklerinin masaya yatırıldığı önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

 

Akpınar: “Desteklerimiz sürecek”

GAÜ Kurucu Rektörü ve GAÜ Çetinkaya Onursal Başkanı Serhat Akpınar ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamasında, bazı nedenlerden dolayı 3 yıldır devam eden GAÜ ve Çetinkaya iş birlikteliğine son vermek zorunda kaldıklarını belirterek, kulüp ile yıllardır süregelen gönül birlikteliğinin hiç bir zaman sona ermeyeceğini vurguladı. Akpınar, bundan sonraki süreçte birçok konuda desteklerini sürdüreceklerini belirttiği açıklamasında, Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nün büyüyüşünü yakından takip edeceklerini söyledi.    

 

Dizdarlı: “GAÜ ve Çetinkaya bu ülkenin markalarıdır”

Çetinkaya Divan Başkanı Bülent Dizdarlı görüşme ile ilgili yaptığı açıklamada, 3 sene önce çok kötü bir durumdayken GAÜ’nün kendilerine el uzattığını ve düştükleri bataklıktan çıkmalarını sağladığını söyleyerek, tüm GAÜ ailesine ve yönetimine teşekkürlerini iletti. Dizdarlı açıklamasının devamında ise şunları söyledi;

“Tarih ileride bu dönemi en iyi şekilde değerlendirecek ve GAÜ'nün yaptığı katkının değerini ortaya koyacaktır. Her ne kadar protokol süresi bitmeden bir ayrılık olacaksa da, bunun kâğıt üzerinde olacağı ve birlikteliğin bir şekilde devam edeceğine inanıyorum. Çetinkaya ve GAÜ bu ülkenin markalarıdır. Birbirleri arasında oluşan gönül bağının; ekonomik ve sosyal alana da yansıtmaları gayet doğal olacaktır. Dediğim gibi; geçmişte yapılanlar için teşekkür ederken, gelecekteki işbirliğimizi de kutlamak istiyoruz.”

Görüşmenin sonunda Çetinkaya heyeti, bugüne kadar göstermiş oldukları destekten dolayı, Akpınar’a teşekkür plaketi takdim etti.

Bu haber toplam 1763 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.