GG’de parola ‘Başarı’

GG’de parola ‘Başarı’

Hentbol Büyük Erkekler Ligi ekiplerinden Gençlik Gücü sezon açılışını gerçekleştirdi

A+A-

KKTC Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Erkekler Ligi ekiplerinden Gençlik Gücü, 2018 – 2019 sezonu hazırlıklarına ‘Başarı’ parolası ile başladı. Yeşil beyazlı ekip ilk çalışmasını antrenör Turgut Karamaoğlu nezaretinde Necati Taşkın Spor Salonu’nda yaparken, kulüp başkanı Suma Choudhry de çalışmayı takip etti. Geçtiğimiz yıl ilk kez Büyük Erkekler Ligi’nde mücadele eden G.Gücü’nde yapılan takviyeler sonrasında hedef geçtiğimiz yıl elde edilmeyen başarıları elde etmek.

 

Choudry: “Hedefimiz şampiyonluk”

Sezonun ilk çalışmasında YENİDÜZEN’e konuşan G.Gücü başkanı Suma Choudhry, “Kardeşim ve Turgut hocamdan dolayı hentbol branşına girdik. Bu yıl ligi daha iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” dedi. “Gençlik Gücü olarak amacımız birçok branşa girmek ve ülke gençliğine hizmet etmek” diyen Choudry, “Bu sene hedefimiz şampiyonluktur. Önümüzdeki senelerde kadın takımının yanı sıra alt yapılarda da mücadele etmek istiyoruz. Sakatlık olmadan güzel bir sezon geçiririz” açıklamasını yaptı.

 

Karamanoğlu: “Daha iddialı bir takımla yoldayız”

G.Gücü antrenörü Turgut Karamanoğlu bu yıl G.Gücü’nde ikinci sezonları olduğunu hatırlatarak “Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. G.Gücü kulübünün bize sağladığı imkanlardan dolayı onlara teşekkür ediyorum” dedi. “İyi transferlerle yola çıktık” diyen Karamanoğlu, “Daha iddialı bir takımla yoldayız. Oyuncularımız sezonu hiçbir zaman kapatmadı. Gerekli çalışmalara devam ettiler. Bize antrenör olarak düşen; gerekli teknik ve taktik altyapıyı oluşturmak” ifadelerini kullandı. “Geçtiğimiz yıl arzulayıp elde edemediğimiz başarıyı bu sene elde etmeyi hedefliyoruz” diyen Karamanoğlu, “Eksik yerlere doğru adamları takviye etti. Bu yıl herkese G.Gücü’nü hentbolda izlemesini tavsiye ederim” dedi

Bu haber toplam 3721 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.