Gençler kayıp istemiyor

Gençler kayıp istemiyor

Zirve yarışı veren Gençler Bilriği, kendisi gibi üst sıraları hedefleyen Lefke karşısında üç puan alarak yarışa devam etmek istiyor

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in yedinci haftası sonunda ligde lider GAÜ Çetinkaya ve aynı puana sahip ikinci sıradaki Küçük Kaymaklı’nın bir puan gerisinden 14 puanla üçüncü sırada bulunan Gençler Birliği, yarın konuk edeceği güçlü Lefke karşısında tek hedef için mücadele edecek, onun da üç puan olduğu belirtildi. Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu yaptığı açıklamada, “Son iki sezonda göstermiş olduğumuz performansı yeni sezonda da aynen devam ettirdiğimiz için mutluyum. Henüz ligin başındayız ve ligde henüz oynanmayan 23 karşılaşma var. Konum olarak sezon öncesi belirlediğimiz yerdeyiz, ancak ilk devreyi lider tamamlamak da hedeflerimiz arasındadır ve o hedefe varmak için de biz kazanırken rakiplerimizin de kaybetmesini beklemek durumundayız” dedi. Topaloğlu, “Özellikle kendi evimizde oynayacağımız maçlarda mutlak galip gelmek zorundayız ki hedeflerimize daha rahat ulaşabilelim” dedi.

 

Toplaoplu: “Lefke maçı da kazanmamız gereken bir karşılaşma”

Yedi karşılaşma sonunda ligde kendi evlerinde oynadıkları üç karşılaşmadan sadece ilk maçta Yalova maçında seyircilerine galibiyet tattırdıklarının altını çizen Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, Cihangir ve Mağusa Türk Gücü karşılaşmalarında berebare kaldıklarını ancak ev sahibi olarak kendi sahalarında puan veya puanlar kaybetmeye tahammüllerinin kalmadığını söyledi. “Eğer zirve yarışında her zaman olmak istiyorsan özellikle kendi evinde oynayacağın maçları kazanmak zorundasın” diyen Toplaoğlu, “Bizim için Lefke maçı kazanmamız gereken bir karşılamadır” dedi.

 

“Maddi sıkıntılar devam etse de çıktığımız yoldan geri dönmeyiz”

Ligde geride kalan yedi hafta sonunda takımının sahaya çok iyi bir mücadele koyduğunu ve alınan neticelerle de zirve yarışına devam ettiklerine dikkat çeken Gençler Birliği Teknik Direktörü Hasan Topaloğlu, “Bu yarışa devam etmek istiyorsak Lefke maçını kazanmak zorundayız” dedi. Kulübün içinde bulunduğu maddi çıkmazın devam ettiğini, ancak kulüp başkanı ve yöneticilerin kulübü bu çıkmazdan çıkarmak için çalıştıklarını belirten Topaloğlu, “Bu takımın yaptıklarını ve bundan sonra da yapacaklarını görmek için sıkıntılar devam etse de çıktığımız bu yolda sonuna kadar mücadele edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 2200 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.