Gençler Birliği Aytaç ile devam

Gençler Birliği Aytaç ile devam

Gençler Birliği’nde yeni başkan İlker Züğürt ve ekibi geçtiğimiz sezon, zor günlerinde yanlarında bulunan teknik direktör Bülent Aytaç ile yeni sezon için yola devam etme kararı aldı.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de yaşadığı yönetim krizinin ardından Play out maçları sonunda ligde tutunma başarısı gösteren Gençler Birliği yeni başkan ve yönetimi, bu yaşanan zorlu süreçte takımın başında bulunan teknik direktör Bülent Aytaç’la yola devam etme kararı aldı. Geçtiğimiz hafta tartışmalı bir genel kurul sonrası Gençler Birliği Kulüp Başkanı seçilen İlker Züğürt ve ekibi, teknik direktör Bülent Aytaç’a güvendiklerini ve birlikte iyi işlere imza atacaklarını söyledi. Teknik direktör Bülent Aytaç ile el sıkışan Gençler Birliği başkanı İlker Züğürt, iki – üç gün içinde iç transferi tamamlayıp, Aytaç’ın belirlediği dört, beş yerli oyuncuyu da takıma transfer etmek için çalışacaklarını söyledi.

 

Züğürt: “Gençler Birliği’ni layık olduğu yere taşıyacağız”

Gençler Birliği Kulübü’nün yeni başkanı İlker Züğürt ve yönetim kurulu üyelerinden bazıları teknik direktör Bülent Aytaç’la bir araya gelerek takımın geleceği ile kararlar alırken, diğer yandan başkan Züğürt, Gençler Birliği sevdalılarına çağrı yaparak, “Bize güvenin, ne olursa olsun, Gençler Birliği’ni layık olduğu yere taşıyacağız” dedi. Teknik Direktör Bülent Aytaç’ın zor günlerinde yanlarında olduğunun altını çizen Başkan Züğürt, “1 Temmuz’a kadar iç transferi tamamlayıp takımın salonda çalışmaya başlayacağını, 15 Temmuz’a kadar da tüm transferleri tamamlayıp, yeni sezon hazırlıklarına sahada devam edeceğiz” dedi. 

Bu haber toplam 2253 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.