Galibiyete odaklandılar

Galibiyete odaklandılar

Süper Lig'in üçüncü hafta maçında karşı karşıya gelecek olan Gençler Birliği ile Cihangir’nde teknik adamlar kazanmak istediklerini vurguladılar

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig'in üçüncü hafta maçında yarın İskele Cumhuriyet Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Gençler Birliği ile Cihangir takımlarının teknik patronları kazanmak istediklerini vurguladılar. Ligin ilk iki haftasında Gençler Birliği Yalova’yı 4-3’le geçerken güçlü Yenicami karşısında 2-2’lik skorlaberaberlikle ayrıldı. Cihangir ise ilk hafta Türk Ocağı ile oynadığı gece maçından 1-0 mağlup ayrılırken, geçtiğimiz hafta kendi evinde konuk ettiği Mağusa Türk Gücü’nü 2-1’le geçme başarısı göstermişti. Her iki teknik adam oynadıkları iki maçında geride kaldığını, ancak dersler alınması gerektiğini belirttiler.

 

Toplaoğlu, “Seyirci ve saha avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz”

Gençler Birliği teknik patronu Hasan Topaloğlu “Ligin ilk iki haftasında ortaya koyduğumuz performanslardan dersler çıkarıp kendi evimizde konuk edeceğimiz Cihangir’i mağlup ederek yolumuza devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. Topaloğlu, “İlk hafta Yalova maçının ilk yarısında, ikinci hafta ise Yenicami maçının ikinci yarısında sahada koşan, mücadele eden ve en önemlisi gol kovalayan bir takım görüntüsü vardı. Durum böyle olunca da Yalova karşısında ilk kırk beş dakikada 4 gol, Yenicami maçının ikinci yarısında, hem de 2-0 mağlubiyetten iki gol bularak skoru 2-2’ye getirmeyi bilen bir takım vardı” dedi. Hasan Topaloğlu, “İşte bu noktadan hareket ederek oynadığımız iyi futbolumuzu 90 dakikaya yaydığımız zaman istediğimiz ve arzuladığımız skorlarla sahadan ayrılacağız” dedi. Şimdi önlerinde çok önemli bir Cihangir maçı olduğuna vurgu yapan Topaloğlu, “Maça iyi hazırlandığımızı düşünüyorum ve kendi saha ve seyircimiz önünde belirlediğimiz tek hedefimiz olan üç puanı alacağımıza inancım çoktur” dedi.

 

Kahraman, “Az hata yapanın kazanacağı bir maç olacak”

Cihangir teknik direktörü Kılıçali Kahraman’da oynadığı ilk iki karşılaşmayı değerlendirirken, ayni şekilde Türk Ocağı karşısında ikinci kırk beş dakikada oynadıkları oyunu skora yansıtamadıklarını, ancak ikinci hafta kendi evlerinde konuk ettikleri Mağusa Türk Gücü’nü ilk kırk beş dakikada çözdüklerini belirtti. Kılıçali Kahraman yaptığı açıklamada, az hata yapanın kazanacağı bir maç olacağını, kendi takımına güvendiğini ve sahada rakip Gençler Birliği’ne oranla az hata yaparak karşılaşmadan üç puanla ayrılan tarafın kendilerinin olacağını söyledi. Her iki takımın da ligdeki hedefleri belli olduğunun altını çizen Kahraman, “Hedeflerimiz arasında Gençler Birliği deplasmanından eli boş dönmemek de var ve bunu da yapacak bir takımım var” dedi.

Bu haber toplam 2085 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.