“Galibiyete odaklandık”

“Galibiyete odaklandık”

Cihangir’de Baf Ülkü Yurdu mesaisi sürüyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Cihangir, hafta sonunda oynayacağı Baf Ülkü Yurdu maçının hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Teknik direktör Kılıç Ali Kahraman karşılaşma öncesinde sadece galibiyete odaklandıklarını söyledi.

 

Kahraman: “Açık söylemek gerekirse iyi oynamadık…”

Teknik direktör Kılıç Ali Kahraman YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede geçtiğimiz hafta oynadıkları Gençler Birliği maçını değerlendirerek, o maçta çok kötü oynadıklarının altını çizdi. Geçen hafta oynanan oyundan memnun olmadıklarını dile getiren Kahraman, kötü oyun oynadıkları karşılaşmada, önemli bir deplasmandan puanla döndüklerinin teselli olduğunu ifade etti.

 

“Zamanla taşlar yerine oturacak”

Kılıç Ali Kahraman, ilk 3 hafta içerisinde genel olarak iyi bir performans gösterdiklerinin altını çizerek arada kötü performans göstermenin normal bir durum olduğunu söyledi. Sonuçta yeni ve genç bir ekip olduklarına dikkat çene Kahraman, zamanla taşların yerine oturacağının vurgusunu yaptı.

 

“Baf Ülkü Yurdu’nun oturmuş bir kadrosu var”

Bu hafta oynayacakları Baf Ülkü Yurdu maçına da değinen Kılıç Ali Kahraman, hafta başından itibaren hazırlıkların eksiksiz bir şekilde son sürat devam ettiğini söyledi. Kılıç Ali Kahraman; “Rakibimiz lige iyi bir başlangıç yapamadı bunun bilincindeyiz. Rakibimiz oturmuş bir kadro yapısına sahip. Yabancı oyuncularının kalitesini tartışmaya bile gerek yok. Orta sahalarında Hamis Çakır gibi bir isim var. Baf Ülkü Yurdu tecrübeli ancak bir o kadar da genç bir kadro yapısına sahip. Onlar da kazanmak istiyor. Bu maçı onlar da kazanmak istiyor. İki takım da varını yoğunu ortaya koyacaktır. Biz Cihangir olarak kendi sahamızda seyircimiz önünde oynanacak karşılaşmada sadece galibiyete odaklandık. Hak edenin kazanacağı ve dostluk çerçevesi içinde geçen bir maç olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1778 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.