“G.Saray’a Kuzey Kıbrıs misyonu düşüyor”

“G.Saray’a Kuzey Kıbrıs misyonu düşüyor”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni ziyaret etti

A+A-

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve beraberindeki heyet dün Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’ni (KTSYD) ziyaret etti. Ziyarette KTSYD Başkanı Çelen Oben ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

 

Özbek: “Fayda sağlayacak ilişkiler kurmayı amaçlıyoruz”

Derneğin Göçmenköy’de yer alan Genel Merkezi’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı kırmızılıların uluslararası marka değeri çerçevesinde ulaşabildiği her yere bu markayı kuvvetlendirebilmek için ulaşmaya çalıştığını, bu maksatla Kuzey Kıbrıs’ta bulunduğunu belirtti. Tesis projeleri kapsamında ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyleyen Özbek, mümkün olan kurumları, kişileri ziyaret ederek hem tanışmak hem de birlik ve beraberlik içinde karşılıklı fayda sağlayacak ilişkiler kurmayı amaçladıklarını dile getirdi.

 

“İhmal edilen Kuzey Kıbrıs ile ilişkileri geliştirmede G.Saray’a misyon düşüyor”

Bu tip projelerin sosyal manada desteklenmesi gerektiğini söyleyen Özbek, Galatasaray’ın marka değeri yüksek, dünyada en çok bilinen Türk spor kulübü olduğunu, bunun getirisi olan meyvelerini beraber olunan herkesin bir parça tatması gerektiğini dile getirdi. Bugün ihmal edildiğini düşündükleri Kuzey Kıbrıs’ta bu ilişkileri geliştirmek için Galatasaray’a bir misyonun düştüğünü sözlerine ekleyen Özbek, burada yapılacak olan projelerde kendilerine destek verilmesi halinde hem adada yaşayanların, hem de Galatasaray’ın fayda göreceğini kaydetti.

 

Oben: “Ülke sporuna faydalı tüm projeleri KTSYD olarak destekleriz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan KTSYD Başkanı Çelen Oben, dernek tarihinde ilk kez Türkiye’den bir kulüp başkanının derneğe resmi bir ziyaret gerçekleştirdiğini, bundan dolayı teşekkür ettiğini dile getirdi. Galatasaray’ın ülkede yapacağı proje ve tesislerin ülke sporu açısından da önemli olacağını, bu bağlamda ülke sporuna faydalı olacak tüm projelere KTSYD olarak destek vereceklerini belirtmek istediğini söyledi.

Ziyaret anısında Dursun Özbek, Çelen Oben’e Galatasaray atkısı hediye ederken, Oben de KTSYD adına Dursun Özbek’e bir plaket takdim etti.

Bu haber toplam 2087 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.