Futsalda şampiyonlar değişmedi

Futsalda şampiyonlar değişmedi

Liselerarası Futsal Şampiyonası’nda erkeklerde HTL, kızlarda da Cumhuriyet Lisesi şampiyon oldu

A+A-

Eren ŞİŞİK

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından organize edilen Liselerarası Futsal Şampiyonası’nda şampiyonlar belirlendi. Kızlarda Cumhuriyet Lisesi, erkeklerde de Haydarpaşa Ticaret Lisesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da şampiyonluk ipini göğüsledi.

Dün Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları kalabalık bir seyirci kitlesi önünde oynandı. Arkadaşlarını desteklemeye gelen liseli öğrencilerin oluşturduğu ortam, salonda futsal ziyafeti sunulmasına katkı sağladı.

Cumhuriyet son dakika fişi çekti

Finallerde ilk maç kızlarda oynandı. Oynadıkları iyi futbolla şampiyonluğun en büyük favorileri arasında gösterilen Cumhuriyet Lisesi ile Namık Kemal Lisesi’nin mücadelesi nefesleri kesti. Müthiş bir mücadeleye sahne olan maçta son dakikalarda bulduğu golle maçı 3-2 kazanan Cumhuriyet Lisesi geçen yıl olduğu gibi şampiyonluk ipini göğüsledi.

Erkeklerde Ahmet Sivri şov

Kızlar finalinin ardından ise erkeklerde futsal finalleri yapıldı. Geçen yılın şampiyonu Haydarpaşa Ticaret Lisesi favori olduğu maçta 19 Mayıs Türk Maarif Koleji ile karşılaştı. Özellikle Yenicami forması giyen Ahmet Sivri’nin müthiş futbolunun görülmeye değer olduğu maçta HTL maçtan Ahmet Sivri’nin 4 golüyle 4-2 galip ayrılarak yine şampiyon oldu.

Üçüncüler BEAL ve GAK

Günün ilk karşılaşmaları üçüncülük için oynandı. Kızlarda oynanan üçüncülük maçının ilkinde Levent Koleji ile Girne Amerikan Koleji kozlarını paylaştı. Karşılaşmayı kazanan 2-1’lik skorla Girne Amerikan Koleji takımı oldu. Bu maçın ardından ise erkeklerde üçüncülük maçı oynandı. Girne Amerikan Koleji ile Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’ni karşı karşıya getiren karşılaşmada kazanan 4-2’lik skorla Bülent Ecevit Anadolu Lisesi oldu.

Maç sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlere ödülleri okul müdürleri ve bakanlık yetkilileri tarafından takdim edildi.

Bu haber toplam 1848 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.