Finalin adı kondu

Finalin adı kondu

Hentbol Federasyonu tarafından düzenlenen Derviş Mişon Turnuvası’nda yarı final maçları tamamlandı

A+A-

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Derviş Mişon Turnuvası’nda yarı final maçları tamamlandı. Büyükler Ligi öncesi hazırlık amaçlı düzenlenen turnuvanın son yarı final maçları dün akşam YDÜ RA25 Spor Salonu’nda oynandı.

Gecenin ilk karşılaşması kadınlarda oynandı. Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) arasında oynanan mücadeleyi tek sayı farkla 27-26’lık skorla DAÜ kazandı. Bu sonuçla DAÜ yarın oynanacak olan finalde Esentepe’nin rakibi oldu.

Bu karşılaşmanın ardından erkeklerde de DAÜ ile YDÜ karşı karşıya geldi. Kadınlar karşılaşmasında olduğu gibi bu karşılaşmayı da DAÜ tek sayı farkla 28-27 kazanarak finale yükseldi. DAÜ finalde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile karşılaşacak.

 

Finaller yarın

Turnuvanın final karşılaşmaları daha önce açıklandığı gibi Atatürk Spor Salonu’nda yer almayacak. Salonun 8-9 Mart tarihlerinde kapalı olacak olması nedeni ile karşılaşmalar Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Arena’da oynanacak. Kadınlar finalinin 18.00’de başlayacağı turnuvanın son gününde erkekler finali de 19.30’da başlayacak.

Fotoğraf: Kanı Aldağ

Bu haber toplam 2037 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.