Federasyondan önemli kararlar

Federasyondan önemli kararlar

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), Yönetim Kurulu geçtiğimiz gün yaptığı toplantıda önemli kararlar aldı.

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), Yönetim Kurulu geçtiğimiz gün yaptığı toplantıda önemli kararlar aldı. Yeni sezon için 3 yabancı oyuncu kuralının devam edeceğini kararlaştıran KTFF, K-Pet Ligleri’nde 2018-2019 sezonunun da 22-23 Eylül tarihlerinde başlayacağını duyurdu.

 

Yeni sezonda 3 yabancı oyuncu…

Eylül ay içerisinde başlayacak olan K-Pet Süper Lig’de takımlar yine 3 yabancı oyuncu ile mücadele edecek. KTFF Yönetim Kurulu geçen sezonun başında bu kararı almıştı. Buna göre yeni sezon için yabancı oyuncu kuralı konusunda herhangi bir değişiklik olmaması kararlaştırıldı.

 

Yeni sezon 22 Eylül’de başlayacak

KTFF Yönetim Kurulu, K-Pet Ligleri’nde 2018-2019 sezonunun 22-23 Eylül’de başlayacağını, Son şampiyon Yenicami ile son Kıbrıs Kupası şampiyonu Cihangir’in karşılaşacağı Süper Kupa maçının tarihinin ise 15 Eylül’de oynanmasını kararlaştırdı.

 

Mali Genel Kurul 30 Haziran’da yapılacak

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nda Mali Genel Kurul, 30 Haziran Cumartesi günü yapılacak. Ahmed Sami Topcan Salonu’nda saat 10.30’da yapılacak olan Genel Kurul’da başkanlık seçimi de olacak.

 

‘U21 Birinci Lig’  geri dönüyor               

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun geçtiğimiz sezon U21 Ligleri’nde değişikliğe gitmiş, Birinci Lig’de yer alan takımlar Bölgesel olarak 2 grupta mücadele etmişti. Federasyon, yeni sezon için U21’lerde Birinci Lig’in tek lig şeklinde oynanmasını kararlaştırdı. Yeni sezonda U21 Birinci Lig’de 16 takım yer alacak.

 

Maçlar tescillendi

KTTF Yönetim Kurulu son olarak geçtiğimiz günlerde oynanan K-Pet Süper Lig Play-out 2. ve 3. Hafta maçları, BTM 2.Ligi maçları ve KKTCELL Kadınlar Ligi’nde oynanan maçları tescil etti.

 

 

Bu haber toplam 2397 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.