“Fazla puan kaybı yaşamamalıyız”

“Fazla puan kaybı yaşamamalıyız”

Baf Ülkü Yurdu’nun genç kalecisi Erdoğan Nay kümede kalma şanslarını değerlendirdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Baf Ülkü Yurdu’nun genç file bekçisi Erdoğan Nay, YENİDÜZEN’e ligdeki durumlarını değerlendirdi. Genç kaleci, ligde şu anda 26 puanları bulunduğunu, fazla puan kaybı yaşamamaları halinde ligde kalabileceklerini söyledi.

 

“Herkesten özür diliyorum”

Süper Lig’in 21’inci haftasında Üner Berkalp Stadı’nda oynanan Baf Ülkü Yurdu – Lefke karşılaşmasının 23’üncü dakikasında gördüğü kırmızı kartla takımını eksik bırakan genç kaleci, karşılaşmada oyun dışında kaldığını ve maçın büyük bir bölümünde eksik oynadıkları için takım arkadaşlarından ve hocalarından özür dilediğini söyledi. Lefke karşılaşmasında iyi bir galibiyet aldıklarını belirten Erdoğan, GAÜ Çetinkaya maçında da galibiyeti hedeflediklerini ifade etti.

 

“Maçlarımızı kazanmalıyız”

K-Pet Süper Lig’de kalan 9 haftadaki şansını değerlendiren genç kaleci, kalan haftalarda tüm maçlarının zor olduğunu ve her maça galibiyet parolasıyla çıkmaları gerektiğini söyledi. Nay, ligin alt sıralarından kurtulmak için kalan karşılaşmalarda yaşanabilecek en az puan kaybı yaşamak istediklerini de sözlerine ekledi.

 

“Gençler Birliği zor bir rakip”

Koopbank Kıbrıs Kupası’ndaki çeyrek final eşleşmesi hakkında da düşüncelerini aktaran Erdoğan Nay, Gençler Birliği’nin çok zor bir rakip olduğunu ve rakiplerinin de kupayı çok isteyen ekiplerden odluğunu dile getirdi. Genç kaleci, Genler Birliği maçlarında avantajlı skoru elde etmek için ellerinden gelen gayreti gösterecekleri vurgusunu yaptı. 

Bu haber toplam 2065 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.