Ersalan suskunluğunu bozdu

Ersalan suskunluğunu bozdu

Cihangir kaptanı Fırat Eraslan ilk devre içerisinde Yenicami’den herhangi bir transfer teklifi almadığını belirtti.

A+A-

Hüseyin Kıral

Yenicami’nin kadrosuna katmak istediği Cihangir kaptanı Fırat Ersalan yaptığı açıklama ile ligin ilk devresinde transfer konusu ile ilgili olarak aranmadığını ya da mesaj almadığını açıkladı. Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu bir radyo programında Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu'nun transferde izlediği yolun doğru bir yol olmadığını belirterek Devecioğlu'nu eleştirmişti. Aynı programda konuşan Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu ise iddiaları kabul etmeyerek bunun ispatlanmasını talep etmişti.

Yenicami’nin ilgilendiği oyunculardan olan Fırat Ersalan ise yaptığı açıklamada 2017 – 2018 sezonu Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası finali sonrasında ve 1 Ocak 2019 tarihinde Sedat Devecioğlu ile görüştüğünü, bunu teknik direktör Toyga Davulcu’ya ve kulüp başkanı Aytaç Karavezirler’e ilettiğini ancak ligin ilk devresinde herhangi bir transfer görüşmesi olmadığını belirtti.

 

Fırat Ersalan’ın açıklaması

Cihangir kaptanı Fırat Ersalan’ın konu ile ilgili açıklaması şöyle: “11 Mayıs 2018’de oynanan Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası Final maçı sonrası Yenicami Ağdelen Spor Kulübü teknik direktörü Sedat Devecioğlu tarafından transfer teklifi aldığımı Cihangir Gençlik Spor Kulübü’nün onay vermesi halinde Yenicami’de futbol oynamayı kabul ettiğimi bizzat söyledim. Ayrıca transfer teklifi aldığımı başkanımız Aytaç Karavezirler’e ve teknik direktörümüz Toygar Davulcu’ya bildirdim. Sürecin devamında ise transferim ile ilgili gerek Sedat Devecioğlu, gerek Yenicami Spor Kulübü’nde futbol oynayan yakın arkadaşlarımla bire bir, telefon ve mesaj yolu ile sohbetlerim oldu. Daha sonra başkanımız Aytaç Karavezirler’in, yeni sezona da teknik direktörümüz Toygar Davulcu ile devam etme kararı alması sonucu takımda kaldım.”

 

Ersalan: “İlk devrede kimse aramadı”

“1 Ocak 2019 tarihinde Yenicami Teknik patronu Sedat Devecioğlu ile Yenicami Spor Kulübüne transferim konusunda 2. kez görüştüm. Ben yine ayni yolu izleyerek hocamı ve başkanımı aradım. Cihangir kulübünün onay vermesi halinde transferimin gerçekleşeceğini de kendisine ilettim. Transfer sürecinin yukarda belirttiğim şekilde ve tarihlerde olduğunu bildirir, 2018-2019 futbol sezonunun 1. devresi oynandığı sürede hiç kimseden transfer konusu ile ilgili olarak aranma, ya da mesaj almadığımı bilginize sunarım.”

Bu haber toplam 2339 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.