Dönüşümlü başkanlık ağır basıyor

Dönüşümlü başkanlık ağır basıyor

Küçük Kaymaklı’da, 11 Temmuz 2018 Çarşamba akşamı yapılacak olan Olağan Üstü Genel Kurul’da Başkanlar Kurulu, başkan adayı çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Son iki sezondur Küçük Kaymaklı’da başkanlık görevini yürüten Hasan Tosunoğlu’nun tutumuna karşı çıkan eski başkanlardan oluşan Başkanlar Kurulu, 11 Temmuz 2018 Çarşamba akşamı yapılacak olan Olağan Üstü Genel Kurula, başkan adayı çıkarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle geçtiğimiz sezon ortasından itibaren başkan Hasan Tosunoğlu tarafından elde mevcut futbolcuların bir bir başka kulüplere bonservisli olarak vermesi Başkanlar Kurulu’nu harekete geçmesine neden oldu. Elde edilen bilgiye göre, isimlerinin zaten belli olduğunun ve asıl amaçlarının, kulübün içinde bulunduğu kötü durumdan kurtarmak olduğunun bilinmesini istediklerini duyuran Küçük Kaymaklı Spor Kulübü Başkanlar Kurulu, Çarşamba akşamı veya bir hafta sonraki genel kurulda mutlaka bir başkan adayı çıkaracakları öğrenildi.

 

Tüm eski başkanlar elini taşın altına koymaya hazır

Küçük Kaymaklı Spor Kulübü’nün eski başkanlarından oluşan Başkanlar Kurulu, kulüp tüzüğünün kendilerine verdiği yetkiyi kullanarak kulübün menfaatleri doğrultusunda hak aradıkları, satılan oyunculardan elde edilen paranın da peşinde olmadıkları, ancak o paraların nereye harcandığı konusunda bilgi almak istedikleri gazetemize gelen bilgiler arasında yer alıyor. A takım düzeyindeki hemen hemen tüm futbolcuların satıldığına dikkat çekmek için böyle bir harekete girdikleri belirtilen Başkanlar Kurulu, 11 Temmuz Çarşamba akşamı yapılacak olan Olağan Üstü Genel Kurulun ardından önlerini daha net görebileceklerini ve çıkacak her türlü sonuca göre tüm eski başkanların ellerini taşın altına koymaya hazırlandıkları öğrenildi.

 

Bir isim veya dönüşümlü başkanlık

Çarşamba akşamı yapılacak olan Küçük Kaymaklı Spor Kulübü Olağan Üstü Genel Kurulun, aslında haziran ayı içerisinde yapılması gerektiğini duyuran Başkanlar Kurulu, kulübü yukarılara taşıya bilecek bir isim üzerinde uzlaşmaya vardıkları, ancak bu kişinin kabul etmemesi durumunda, dönüşümlü başkanlık önerisi ile genel kurula başvuracakları öğrenildi.

Bu haber toplam 2028 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.