DAÜ – Y.Erenköy finali

DAÜ – Y.Erenköy finali

Voleybolda sezon KTSYD Kupası ile başladı. Kupanın finalistleri belirlendi.

A+A-

Voleybolda Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Kupası bu akşam oynanan karşılaşmalarla başladı. Oynanan karşılaşmalar sonunda finale yükselen ekipler belirlendi.

Voleybolda 2018 – 2019 sezonunun ilk turnuvası olan KTSYD Kupası’nda ilk maçlar Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Gecenin ilk karşılaşmasında Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Vakıflar karşı karşıya geldi. Rakibini 3-0’lık skorla mağlup eden DAÜ ilk finalist oldu.

Bu karşılaşmanın ardından oynanan diğer mücadelede ise Yeni Erenköy Belediyesi Voleybol Kulübü (YEBVK) ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) karşılaştı. Parke zeminden 3-0’lık skorla galip ayrılan Yeni Erenköy, finalde DAÜ’nün rakibi oldu.

 

Final yarın

Kupada üçüncülük ve final karşılaşmaları yarın oynanacak. Gecenin ilk karşılaşmasında Vakıflar ile YDÜ üçüncülük maçında rakip olacak. Maç 18.30’da başlayacak. Bu maçın ardından saat 20.00’de DAÜ ile Yeni Erenköy BVK final karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaların tamamlanmasının ardından düzenlenecek törenle dereceye giren takımlara ödülleri takdim edilecek.

Bu haber toplam 1804 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.