Çetinkaya’da taşlar yerine oturuyor

Çetinkaya’da taşlar yerine oturuyor

GAÜ Çetinkaya Başkanı Asım Vehbi, Serhan Önet ile Perşembe günü son kez görüşüleceğini, bunun yanında Selçuk Özkurt ile kaleci problemini çözdüklerini belirtti

A+A-

Hüseyin KIRAL

Geçtiğimiz sezon şampiyonluktan uzak bir performans sergileyen GAÜ Çetinkaya’da başkan ve yönetim yeni sezonda tüm hesapları şampiyonluk üzerine kuruyor. Teknik direktör olarak görevlendirilen Turan Altay’a bu konuda çok güvendiklerinin altını çizen GAÜ Çetinkaya Kulüp Başkanı Asım Vehbi, “Turan hoca ile birlikte, geçmiş şampiyonluklarda pay sahibi olan Erdinç Börekçi ve Serkan Önet’i yeniden takıma döndürdük. Bunun yanında İbrahim Çıdamlı ve Muammer Tip gibi iki değerli oyuncuyu da takıma kattık. Şimdi tek bir isim kaldı o da Serhan Önet’” dedi. Asım Vehbi konu ile ilgili olarak “En büyük arzum Serhan Önet’in yeniden kulübünde kalması. Ancak anlaşamadığımız takdirde, 80 bin Sterlin olarak açıklanan bedeli yatıran kulübe gider” dedi.

 

Vehbi: “Serhan’ın kalması için uğraş veriyoruz”

“Geçtiğimiz sezonun devre arasında yaşanan problemlerden dolayı Küçük Kaymaklı’ya kiralık olarak giden Serhan Önet’in yeniden kulübünde top oynaması için büyük uğraş veriyoruz” açıklaması yapan GAÜ Çetinkaya Kulüp Başkanı Asım Vehbi, “Serhan, kulüp başkan vekili Hasan Hıdıroğlu ile Perşembe günü son kez görüşüp kararını verecek” dedi. “Bu konuda son kararı Serhan verecek” diyen Vehbi, “Kalıp GAÜ Çetinkaya’da mı oynayacak, yoksa oynamayacak mı?” ifadelerini belirtti.

 

“Kaleci problemimizi Selçuk Özkurt ile çözdük”

GAÜ Çetinkaya Kulüp Başkanı Asım Vehbi, geçtiğimiz sezon ödünç olarak kalelerini koruyan Ufuk Şimşek’in kulübüne döndüğünü ve sezonu kalecisiz açtıklarını belirtirken, İstanbul amtör kulüplerinde uzun yıllar forma giyen ve yerli statüde bulunan kaleci Selçuk Öztürk ile her konuda anlaşmaya vardıklarını söyledi. Takım kurgusunda yavaş yavaş taşların yerine oturduğunun altını çizen Vehbi, Eko ve Faye’nin dışında üçüncü yabancı oyuncularını yapacakları hazırlık maçları sonunda denenecek oyuncular arasından teknik heyetin belirleyeceğini söyledi.

Bu haber toplam 1941 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum