Çetinkaya aday bulamıyor

Çetinkaya aday bulamıyor

Çetinkaya’da önceki akşam yapılması gereken Olağan Üstü Genel Kurul’a ilgi gösterilmedi, aday çıkmadı.

A+A-

Hüseyin Kıral

Ani bir kararla geçtiğimiz ayın başında Girne Amerikan Üniversitesi, Çetinkaya ile üç yıldır sürdürdüğü anlaşmayı tek taraflı feshetmesi üzere başkanlık görevinden istifa eden Asım Vehbi’nin yerine henüz başkan adayı çıkmadı. Geçtiğimiz Salı günü ikinci kez toplanması planlanan genel kurul, üyelerin genel kurula gelmemesi üzere daha önceden Divan Başkanı seçilen Bülent Dizdarlı ile divan üyeleri Ferdinç Kılıç ve Süleyman Yemen tarafından başkan adayı çıkıncaya kadar genel kurulu toplamama kararı aldı.

 

“ta ki aday çıkacak, o zaman genel kurul toplanacak”

26 Haziran 2018’de yapılan ilk Olağanüstü Genel Kurul’da, üyelerin isteği üzerine Çetinkaya’da Divan Başkanı olan Bülent Dizdarlı, tüzük gereği aklanan faaliyet ve mali raporun ardından başkan adayının çıkmaması nedeni ile genel kurulu 3 Temmuz 2018 Salı gününe ertelemişti. Önceki akşam yapılması planlanan Genel Kurul’a başkanlık için hiçbir başvuru yapılmazken, üç beş üyenin dışında kimsenin de katılmaması üzere Divan Başkanı Bülent Dizdarlı, divan üyelerinin desteği ile “Ne zaman aday çıkacak, o zaman genel kurul toplanacak” dediği öğrenildi.

 

“Erhan Soykut ve Ahmet Esenyel görevlendirildi”

Yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kaldığının altını çizen Çetinkaya Divan Başkanı Bülent Dizdarlı’nın bu sıkıntılı dönemde takımla ilgilenmeleri için yönetim kurulu üyelerinden Erhan Soykut ve Ahmet Esenyel’i görevlendirdiği öğrenildi. Erhan Soykut ile yaptığımız görüşmede “Oyuncuları ile görüştüklerini, tek sıkıntının elinde serbest transfer hakkı bulunan Sercan Demirman’da olduğunu, ona da bu süreçte acele etmemesi için ricada bulunduklarını” söyledi. Geçmiş dönemden futbolculara ödenmesi gereken belli bir borç olduğunun altını çizen Soykut, “Futbol Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta kulübün alacakları ile ilgili olarak aktarılan bir paranın olduğunu, o para ile bu problemi Divan başkanı Bülent Dizdarlı’nın çözeceğini” söyledi.  

 

Sponsor arayışları Mehmet Tatar’da

Çetinkaya eski başkanlarından ve Asım Vehbi döneminde başkan vekili olarak görev yapan Mehmet Tatar’ın öncülüğünde kulübün bir iki ileri geleni de kulübe sponsor arayışları sürüyor. Tatar ve ekibinin iş insanları ile yapmış olduğu görüşmelerin olumlu geçtiği, ancak kulüp yönetiminin ne olacağı konusunda belirsizliğin devam etti için net bir yanıt alamadıkları öğrenildi.   

Bu haber toplam 1777 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.