Çamlık finaller için Sinop’ta

Çamlık finaller için Sinop’ta

Buğra Eryıldız ve Merve Çelebi ikilisi bugün Sinop’ta başlayacak olan Türkiye Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi finallerinde başarılı bir sonuç elde edebilmek için yarışacak

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Türkiye Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi finalleri bugün Sinop’ta başlıyor. Ülkemiz adına Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor forması ile ligin grup aşamasını lider tamamlayarak finallere katılmaya hak kazanan Buğra Eryıldız ve Merve Çelebi ikilisi, organizasyonda başarılı bir derece elde edebilmek için mücadele edecek.

 

Set vermeden finale kaldılar

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen, dünyanın en büyük Plaj Voleybolu Kulüpler Ligi olarak gösterilen organizasyonun finalleri bugün başlayacak ve Pazar günü tamamlanacak. Türkiye’nin 9 büyük ilinde gerçekleştirilen bölge birincilikleri neticesinde Gazimağusa Belediyesi Çamlık Spor adına mücadele eden Buğra ve Merve, Kuzey Marmara bölgesinde oynadıkları 10 karşılaşmanın tamamını set vermeden kazanarak Sinop’taki finallere katılmaya hak kazandı.

Finallerin ana tablosunda grup aşaması, ardından da tek eleme usulü ile dereceler belirlenmiş olacak. Finaller neticesinde toplam 68 bin Türk Lirası para ödülü dağıtılacak.

 

Ali Osman Antalya adına yarışacak

Spor yaşantısını Türkiye’de sürdüren ve Türkiye Milli Takımı’nın da formasını giyen Kıbrıslı Türk voleybolcu Ali Osman Nurettin de finallerde derece elde edebilmek için mücadele edecek. Ali Osman, partneri Hasan Hüseyin Mermer ile birlikte Antalya Büyükşehir Asat Spor Kulübü için yarışacak.

Bu haber toplam 1987 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.