Camiadan Özler’e başkanlık baskısı

Camiadan Özler’e başkanlık baskısı

Küçük Kaymaklı’da futbolcuların maçlara çıkmama kararının ardından camianın içinden biri olan iş insanı Mehmet Özler başkanlık için ikna edilmeye çalışıldı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Küçük Kaymaklı’da camianın iş insanı Mehmet Özler’i başkanlık için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi. Küçük Kaymaklı camiası sezon öncesi yaşanan yönetim problemini, daha önce kulübe başkanlık yapan Ahmet Dirgen’i oy birliği ile yeniden başkan yaparak çözerken, Başkan Ahmet Dirgen’in rahatsızlanarak kulüple ilgisini azaltması sonucu, özellikle maddi problem yeniden ortaya çıktı. Maddi problemin yanı sıra başkanın dışında kalan yönetim kurulu üyelerinin takımla ilgili hiçbir çaba harcamamaları futbolcuların maçlara çıkmama kararı almasını beraberinde getirdi. Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Baf Ülkü Yurdu karşısında mağlup olan Küçük Kaymaklı futbolcuları önceki gün bir araya gelerek yaşanan problemler kalıcı çözümler üretilene kadar maçlara çıkamayacaklarını bildirmesi camianın da harekete geçmesine neden oldu.

 

Özler: “Kulübün başkanı vardır”

Başkan Ahmet Dirgen’in rahatsızlığı nedeni ile yaşanan problemlerin ortadan kaldırmak için Küçük Kaymaklı kulübü camiasından bazı kişiler gün boyu telefonla veya bizzat ofisine giderek başkanlık teklifinde bulundukları iş insanı Mehmet Özler, “Küçük Kaymaklı’ya başkalık yapmak bir şereftir, onurdur” dedi. “Camianın bu şekilde düşünmesi beni gururlandırdı” açıklamasını yapan Özler, “Kulübün şuan bir başkanı var ve bize düşen görev de, nasıl sezon başında yaşanan problemlerin çözümü için destek olduysak, ayni desteği sürdürmemiz gerek” dedi.   

Bu haber toplam 1999 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.