“Çalışmalarımızın meyvelerini toplayacağız”

“Çalışmalarımızın meyvelerini toplayacağız”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli çalışamalardan memnun.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Baf Ülkü Yurdu’nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Teknik direktör Kemal Yürekli, YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulunarak, takımın çalışmalarını anlattı. Yürekli, yoğun geçen çalışmaların meyvelerini sezon içesinde toplayacaklarını söyledi.

 

Yürekli: “Lig başlayana kadar istediğimiz seviyeye geleceğiz”

Ülkü Yurdu teknik patronu Yürekli, Temmuz ayı ortasından bu yana çalışmaların yoğun geçtiğini belirterek, hedeflerin gerçekleşme temelinde çok çalışmanın yattığını dile getirdi. Yürekli; “Çalışmalarımız yorucu ancak keyifli geçiyor. Henüz çok iyiyiz diyemeyiz ancak, lig başlayana kadar istediğimiz seviyeye geleceğiz. Şu anda yürüttüğümüz çalışmaların meyvelerini sezon içerisinde toplayacağız. Hedefimiz, lige renk katmak” dedi.

 

“Eksikliklerimizi görüp gerekli dersler çıkarıyoruz”

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında geçtiğimiz gün Süper Lig’in iddialı ekiplerinden GAÜ Çetinkaya ile Üner Berkalp Stadı’nda karşılaşan Baf Ülkü Yurdu, son anlarda yediği golle birlikte sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Karşılaşmayı değerlendiren Kemal Yürekli; “Bu tip maçlar ölçü değil, takımlar sadece bu karşılaşmalarda eksikliklerini görüp değerlendirir ve planını o doğrultuda yapar. Biz de bu karşılaşmalarda eksikliklerimizi görüp gerekli dersleri çıkarıyoruz” dedi.

 

“Bazı yerlerde eksikliklerimiz var”

Teknik direktör Kemal Yürekli, transfer çalışmaları hakıkında da bilgi verdi. Yürekli; “Yaptığımız çalışmalardan şu ana kadar çıkarttığımız sonuç, savunma ve orta sahada eksikliklerimizin bulunmasıdır. Transfer çalışmalarımız devam ediyor, yönetim canla başla çalışıyor. En kısa zamanda bir savunmaya, bir de hücuma yönelik orta saha mevkiisine takviyeler yapacağız” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1813 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.