“Bize unutamayacağımız bir başarı yaşatın”

“Bize unutamayacağımız bir başarı yaşatın”

CONIFA Euro 2017’de ilk maçını yarın oynayacak olan Kuzey Kıbrıs Milli Takımı mangal partisinde buluştu

A+A-

4-11 Haziran tarihlerinde ülkemizde yer alacak olan CONIFA Euro 2017’de mücadele edecek olan Kuzey Kıbrıs Milli Takımı, yarın oynayacağı Karpatalya karşılaşması öncesi dün kampa girdi. Milli Takıma Perşembe akşamı Atatürk Stadı’nda gerçekleştirdiği çalışma sonrasında Mangal Partisi düzenlendi. Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği lokalilde yer alan gecede konuşan Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, “Bize unutamayacağımız bir başarı yaşatın” diyerek futbolculara seslendi.

 

Sertoğlu: “Ciddi ve disiplinli çalıştınız, hepinize teşekkür ederim”

Futbolculara hitaben konuşan KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, milli takımın ok yoğun antrenman ve çalışma programı içerisinde bu günlere geldiğini, Pazar günü Atatürk Stadı’nda ilk maçın oynanacağını söyleyerek sözlerine başladı. “Biz yönetim kurulu olarak elimizden gelen herşeyi yaptık. En iyi şekilde bu turnuvaya hazırlandığımızı düşünüyoruz. Ben her geldiğim antrenmanda sizin elinizden gelenin fazlasını yaptığınızı gördüm. Çok ciddi ve disiplinli çalıştınız, hepinize teşekkür ederim” diyen Sertoğlu, bir bütün olarak gördüğü milli takımın tüm kademesine ayrıca teşekkür ettiğini belirtti.

 

“Vatandaş sizlere ve kendi kurumlarına ne kadar sahip çıkar göreceğiz”

“Pazar akşamı çok büyük bir heyecan ile maçı izleyeceğiz” diyen Sertoğlu, “Umarım kazanan da biz oluruz ve tribünler de dolar. Tribünleri doldurmak da vatandaşın elinde. Vatandaşımız sizlere, gençliğe, kendi kurumlarına, kendi ülkesine ne kadar sahip çıkar burada göreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“Bize unutamayacağımız bir başarı yaşatın, motivasyonumuzu yeniden kazanalım”

2010 yılında Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu başkanı olduğunu söyleyen Sertoğlu, “7 yıldır ekibimle birlikte çalışıyorum. Artık o işin de sonuna doğru geliyoruz. Son kez aday olduk. Motivasyonumuzu da biraz kaybettik. Umarım siz burada şampiyon olursanız tekrardan bu işlere motive oluruz. Son zamanımızda umarım bize ölene kadar unutmayacağımız bir başarı yaşatırsınız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 2051 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.