Amatör kadınlar dostluk maçı yapacak

Amatör kadınlar dostluk maçı yapacak

Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı Limasol spor kulüplerinin amatör kadın futbol takımları, geliri Onkoloji Bölümü ve Karaoğlanoğlu İlkokulu’na bağışlanacak bir dostluk maçı düzenleyecek.

A+A-

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü,  19 Mayıs Cumartesi günü Mete Adanır Stadı’nda karşılaşacak Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı Limasol spor kulüplerinin amatör kadın futbol takımlarının temsilcileri Özlem Ratip Ferhatoğlu ile Deniz Nasıfoğlu’nu kabul etti. Kabulde, sponsorlardan ve maçtan elde edilecek gelirle Lefkoşa Devlet Hastanesi Onkoloji Bölümü’ne İnfüzyon Makinesi alınacağı ve Karaoğlanoğlu İlkokulu’na ihtiyaçları doğrultusunda  bağışta bulunulacağı açıklandı.

 

Güngördü: “Spor ve sağlık için el eleyiz”

Nidai Güngördü kabulde yaptığı konuşmada ezeli rekabetini Limasol’dan Girne’ye taşıyan iki takımın özellikle amatör kadın oyuncularının hayırlı bir iş için karşılaşacak olmalarının önemine dikkat çekti. Nidai Güngördü, karşılaşmanın “Farklı renklerden olsak da spor ve sağlık için el eleyiz” sloganıyla yapılmasıyla aynı zamanda spor etkinliği yanında bir dayanışma ve sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirterek, iki takıma başarılar diledi.

 

 

Konu ile ilgili basın toplantısı düzenleniyor

Doğan Türk Birliği ile Türk Ocağı Limasol kulüplerinin amatör kadın futbol takımlarının oynayacağı dostluk maçı ile ilgili basın toplantısı düzenleniyor. Toplantı yarın saat 17.00’de Girne Belediyesi karşısında yer alan Cafe George’da yer alacak.

 

Program belli oldu

Dostluk karşılaşması ile ilgili program da belli oldu. Maçın oynanacağı gün olan 19 Mayıs Cumartesi günü iki takım öğlen Magarına Bulli Restorant’ta bir araya gelerek birlikte yemek yiyecek. Ardından Mete Adanır Stadı’na hareket edilecek ve orada etkinlikler 15.00 itibarı ile başlayacak. Konuşmaların ardından resmi geçit töreni ile birlikte saat 16.00’da 20’şer dakikalık iki devreden oluşacak olan karşılaşmada takımlar karşı karşıya gelecek. Ödül töreninin ardından Limasol’da bir gelenek olan ve kaybeden takıma takdim edilen gurtunya verilecek. İki takım akşam saatlerinde Altınkoy Restorant’ta ortak dostluk yemeği yiyecek ve 20 Mayıs’ta da birlikte Limasol gezisinde yer alacak.

Bu haber toplam 2155 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.