Anafartalar Lisesi oyuncularına saldırı

Anafartalar Lisesi oyuncularına saldırı

Ülkemizde düzenlenen Liseli Gençler Hentbol Şampiyonası’nda şampiyon olan Anafartalar Lisesi erkek takımı, Türkiye’de katıldığı Yarı Final Grubu mücadelesinde saldırıya uğradı.

A+A-

Aksaray’da, Aksaray Endüstri Meslek Lisesi ile karşılaşan Anafartalar Lisesi karşılaşmada 21-19 galip durumdayken maçın tamamlanmasına 3 saniye kala önce rakip takım oyuncularının bazıları, ardından da sahaya giren bazı taraftarlar tarafından saldırıya uğradı.

 

Hüryaşar: “Durumumuz iyi, maça çıkacağız”

Konu ile ilgili olarak sosyal medyadan açıklama yapan Anafartalar Lisesi müdürü Erbil Hüryaşar istenmeyen olaylar sonrasında olayların büyümesini engellediklerini, diğer okul öğretmenlerinin araya girmesi ile salondan çıktıklarını ifade etti.

Durumlarının iyi olduğunu belirten Hüryaşar, yarınki maçlarına çıkacaklarını, kendilerini olaylar sonrası arayan Milli Eğitim bakanı, Müsteşarı, Spor Dairesi Müdürü, Ankara Büyükelçisi, Aksaray’a gelerek kendilerini ziyaret eden eğitim müşaviri, Büyükelçilik personeli ve Kıbrıs’tan arayarak geçmiş olsun mesajı ileten herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 2861 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.