Akıncılar ve Vadili birleşti

Akıncılar ve Vadili birleşti

İki kulüp yönetimleri arasında süregelen görüşmeler olumlu sonuçlanınca Akıncılar Gençlik ve Spor Kulübü ile Vadili Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulüpleri tek çatı altında birleşti

A+A-

İki kulüp yönetimleri arasında süregelen görüşmeler olumlu sonuçlanınca Akıncılar Gençlik ve Spor Kulübü ile Vadili Türk Çiftçiler Birliği Spor Kulüpleri tek çatı altında birleşti.

Bölgede ve BTM ligleri’nde heyecan yaratan birleşmeye son noktayı Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu koyarak kulüp başkanlarının imzaladığı birleşme protokolüne 3 Mart Cuma günü onay verdi.

Akıncılar Vadili Spor Kulübü olarak Liglerdeki yerini alan yeni oluşumun 2 eş başkanı Akıncılar Kulüp Başkanı Cenk Özyalçın ve Vadili Kulüp Başkanı İsmail Özer, yıllarca futbol liglerinde özveriyle mücadele veren 2 kulübü kendi kimlikleriyle ayni çatı altında birleştirirken amaçlarını var olan ekonomik sıkıntıları daha kolay aşarak yola devam etmek yanında daha güçlü bir vizyonla spora heyecan katmak olduğunu ifade etti. BTM liglerinden üst seviyelere yükselerek bölge gençlerine yeni olanaklar, yeni kapılar açmayı hedeflediklerini belirten 2 eş başkan, birlikteliğin bölge ve ülke sporuna hayırlı olacağı inancını dile getirdiler. 

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, 2 eş başkan ve tek yönetimle yoluna devam etme kararı alan her 2 camianın mensublarına başarı dilerken, ayni yöre takımlarının ‘birlikten güç doğar’ anlayışı çerçevesinde bu tür oluşumları dikkate almaları temennisinde bulundu. Lha

Bu haber toplam 3908 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.