1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Zuhal Olcay ve Dünyanın Yerel Müziği hayran bıraktı
Zuhal  Olcay ve Dünyanın Yerel Müziği hayran bıraktı

Zuhal Olcay ve Dünyanın Yerel Müziği hayran bıraktı

Girne Belediyesi 5. Girne Kültür Sanat Günleri kapsamında, Türkiye’nin önemli sanatçılarından Zuhal Olcay ve Dünyanın Yerel Müziği grubu Girne Amfitiyatro’da konser verdi.

A+A-

Girne Belediyesi 5. Girne Kültür Sanat Günleri kapsamında, Türkiye’nin önemli sanatçılarından Zuhal Olcay ve Dünyanın Yerel Müziği grubu 5 Ağustos 2015 Çarşamba akşamı saat 21:00’de Girne Amfitiyatro’da konser verdi.

Klasik Türk Müziği’nin baş enstrümanları olan kanun, keman, darbuka, def başta olmak üzere diğer müzik aletlerini de kullanarak kendine özgü ve dünya müziklerinden motifler yapan Dünyanın Yerel Müziği grubunun muhteşem konseriyle başlayan gecede etkileyici sesi ile tenor Serkan Kocadere izleyicilerin arasından çıkıp çıplak sesi ile şarkı söyleyerek süpriz yaptı.

Grubun klasik müzik dinletisinin ardından,  Zuhal Olcay sahne aldı.

Olcay samimi tavırlarıyla dikkat çekti

"Başucu Şarkılarım" isimli yeni albümünden de şarkılar seslendiren Zuhal Olcay’ın eşsiz yorumu ve samimi tavırları, müzik severlerden tam not aldı. Olcay, “Pervane”, “Eksik birşey”, “Sigaramın Dumanı”, “Yalnızlığım” gibi Türk müziğinin efsane şarkılarıyla kendisini dinleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Olcay, şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi, konser esnasında hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.
Konserde, Zuhal Olcay ve tenor Serkan Kocadere “Dillirga” şarkısını seslendirerek, Kıbrıslı dinleyenlerine bir süpriz daha yaptı.
Girne Belediyesi adına Meclis Üyesi Burcu Karakaya, Zuhal Olcay ve Dünyanın Yerel Müziği grubuna teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Bu haber toplam 2324 defa okunmuştur