Züğürt: “Kimse mağdur olmasın”

Züğürt: “Kimse mağdur olmasın”

Gençler Birliği’nin yeni başkan İlker Züğürt ve yönetim kurulu üyeleri, MTG'ye geçmiş yönetim tarafından verilen Mehmet Erol ve Şenol Şöför’ün bonservislerinin ne kadar geçerli olduğunu sorgulamaya başladı.

A+A-

Gençler Birliği Kulüp Başkanı İlker Züğürt yaptığı açıklamada, “Futbol Federasyonu’nda, MTG adına lisans işlemleri yapılması için imza atan bu iki futbolcunun da zarar görmemeleri için uğraş verdiklerini söyledi. Gençler Birliği Kulüp Başkanı İlker Züğürt, “Geçmiş yönetimin hatalarından ne kulübümüz, ne dost Mağusa Türk Gücü, ne de futbolcularımızın zarar görmesini istemiyoruz” dedi.

  

Züğürt: “Elde ettiğimiz bilgilere göre yolumuzu belirleyeceğiz”

Gençler Birliği’nin yeni başkan ve yönetim kurulu, daha önce KTFF Tahkim Kurulu’na yaptığı başvuruyu değerlendirerek, Gençler Birliği eski başkan ve yönetiminin tüm yetkilerini aldı. Ayni Tahkim Kurulu ayrıca 1 Ocak 2018 tarihinden sonra eski yönetimin yapmış olduğu tüm işlemleri de iptal etmiş olması, Mehmet Erol ve Şenol Şöför’ün de MTG’ye yazılan bonservisin geçersiz olası gerektiğini savundu. Gençler Birliği Kulüp Başkanı İlker Züğürt, “Mehmet Erol ve Şenol Şöför o tarihlerde Binatlı’ya kiralandı, ancak daha sonra bonservis MTG’ye yazılmış ise bu yazılan bonservisler de geçersiz sayılması gerekiyor” dedi. Gençler Birliği Kulüp Başkanı İlker Züğür, “KTFF Tahkim Kurulu, 1 Ocak 2018 tarihinden sonra Gençler Birliği yönetiminin yapmış olduğu tüm işlemleri iptal etti. Ancak, Mehmet Erol ve Şenol Şöför’ün transferleri ile ilgili Federasyon ile görüştükten sonra yönetim kurulumuzun belirleyeceği yol haritası üzerinde hareket edeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 2231 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.